Broadband Casing Guna Felt

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Ni aktiviti hujung minggu yang lalu. Menyiapkan casing broadband yang terbiar sekian lama. Dah lama potong kain dan jahit tapi jahit separuh jalan sebelum ni. So hujung minggu ari tu siapkan apa yang patut.

Belasah je la jahit asalkan ada rupa casing yang boleh masukkan broadband kat dalam. Idea tetiba datang nak letak butang untuk penutup. Hee sekian lama kot tak jahit butang, kih3 cucuk aje la jarum dan benang tu asalkan lekat butang.

Jahitan pun tak berapa kemas dan nampak serabut. Masih belajar nak matikan jahitan tanpa benang jadi tebal kat hujung jahitan. Benda ni kena rajin mencuba kot, lama2 kita akan jumpa rentak dia.

Inilah rupa casing broadband aku yang tak seberapa...




Dah tamat. Kalau sempat jap g nak wat entry pasal kotak tisu daripada kain felt lak. Hehee selamat berpuasa.

Comments

ololo..comel aje kalernya.
dEdEQ dE wIshEs said…
WAAA .. SANTEK3 .. NK JUGAK NK JUGAK .. HEHEHE .. KESIAN BRODBAND KITE XDE BAJU .. EKEKE
Ujie said…
wah..rajin awak ni! modem comel tu pun pakaikan baju.

*saya buta psl felt ni..
Kakzakie said…
Sya.. rajin betul. Kakak punya semua acessories sumbat masuk pencil case anak yg dah tak pakai..
syiela said…
cantik.. dah ada baju :)
Kancil 8349 said…
comelnya...lelaki ndak pakai macam nie...hehehe
Tihara said…
comel jugak tu :)
Prettywrite said…
uit..cantik dah tu kak..open la for business..hehe
|| NaFiRaa || said…
wahhhh..kreatifnye~ kalo rajin..macam2 boleh wat ngan kain felt nih kan~
Munnafendy said…
org tekun je boleh menjahit bnda2 gini. salute..hihi
HeNRieTTa JoSe said…
Comeiiii...rietta suka ada butang...sebab rasa selamat....
cantik...LM x pandai bab2 ni
Elie Lily said…
comel betul. safety utk broadband! ehhe
J.Syazwana said…
comelnya !!
hehehe

kite baru je terminate brukben sebab tak guna sebab dah pakai phone line. hehe

lagi pon laptop bagi adik guna.
Ati Masrif said…
pandai menjahit...
berseni tu :)
Qhaifa Nur said…
dia pun nak sarung jugak...
tomei dan cantik.......
Kazman / Sue said…
dah boleh bukak kilang aksesori handphone ni....
Lia Irdelia said…
mak aih..
comeinya..
rajin tul.. :)

boleh buat duit nih.. :)
Dianaa said…
elok la tu. boleh berniaga :D atau memang dah berniaga? hee :D
ieda said…
cantik dikk
ok ape .. janji belajar kan
dan paling penting rajin tuu ;)
Norzie hany said…
Cantik n sgt kreatif.Klik nuff kat sini.
diana said…
buat bunga2 sikit,katon2 ke...
lepas tu jual...
pandai menjahit ye,...:)
ummiross said…
Salam Ramdhan Aisyah, salam bertemu kembali.

Waa pandai kraf tangan rupanya, nampak kemas tu,cantik warnanya lembut..
MulutPayau said…
comelnya...!!!! puas hatikan, kalau dapat buat sndiri...
fadh leyanie said…
kreatif,,broadband pn nk baju jugak :P
Gentleman Frog said…
salam,

kreatif boleh buat bisnes.
Mr.Clive said…
nice nice! saya suka! :D

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing