Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Kelebihan kalau orang tu tangannya kecil/kecik. Ada je orang kurus rangka besar tetap besar jugak tangankan. Ni kes tangan kecil nak seluk sana sini senang. Jangan tiru. Hehee...

Tak payah buka dengan kunci peti surat...seluk aje...muahehe

Kerja cuci mencuci botol yang sederhana jadi mudah, tak payah nak guna berus, seluk aje dengan tangan...

Masa untuk cuci filter hai o....seluk aje cuci kekotoran yang melekat.
Tu la kelebihan orang yang tangan kecil.. Keje seluk menyeluk menjadi mudah. Jangan jadi penyeluk saku udah la ye.

****************
Rindu kat blog, rasa macam lama je tak online. Aku ada je, tak ke mana pun cuma tak dapat online. Esok pun balik kampung. Online jap je ni untuk lepas rindu.....

Nak ucapkan terima kasih kepada sahabat yang sudi tag untuk segmen. Bukan tak sudi nak join dan tak support taw. Nak join tapi sudahnya tak join.... Terima kasih juga untuk sahabat2 lain yang selalu berkunjung.

Dulu blogger C'Jai yang tag-jangan segan2 pegi blog dia sebab banyak manfaatnya boleh dapat untuk menambah pengetahuan dan peringatan diri. Berinformasi....

Dan blogger Remy pun ada tag juga baru2 ni-pun jangan segan2 pergi blog dia. Boleh cuci mata sambil berangan2 dapat makan makanan best2. Hehee banyak sampling makanan yang comel2 kat blog dia. Terliur...

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative