Gambar Floria 2012

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Gambar sekitar floria tahun ni. Gambar tak memuaskan sebab guna henpon (tak canggih) + malas nak edit. Kamera rosak... Perangai....Huhuu



















Sesuai bergambar

Sesuai bergambar

Perbadanan Putrajaya
Cantik landskap perbadanan putrajaya.suka sangat sebab ada air yang mengalir..bunga...tumbuh-tumbuhan lain.

boleh manja2 dengan rabbit tapi ada bayaran masuklah.gamba tu tak leh open.lupa lak bape.







***********************

Gambar banyak...tapi format gambar ada yang berubah.bila transfer ke laptop tak boleh open..

Comments

Kakzakie said…
Kakak dapat lihat via teman-teman blogger yg buat N3 aje Sya. Kakak memang sukaaaa sangat bunga sayangnya kat JB tak pernah buat macam ini..
Remy hazza said…
berbeza nya siang ngan malam......
tak sabar nak pergi lagi ptg nie.....
C'Jai said…
dalam hati ada taman tengok bunga2 cik aisha post ni...cantik sungguh...
Marya Yusof said…
As salam Aishah,

Tgk gambar2 tu semmgnye mengujakan! Flowers are my favorite all time... I rather have flowers on my table rather than necklace on my neck ;))
Tihara said…
bestnye..rugi tk dapat g..jiran saya dpt g rombongan sini sampai hilang anak duk giler ke bunga..lucu betoi :)
Cantik-cantik.. :-)
Terima kasih kongsi sini. Walaupun tak pegi..dpt tengok kat blog ni..
HeNRieTTa JoSe said…
rietta tidak berkesempatan ke sana..terima kasih kongsi picta...dapat juga rietta tatap....
Prettywrite said…
wahhh..siap ada landskap kolam2 lg ek..best2 kak..tak kesahla tak canggih kameranya janji ada kenangan..:)
MulutPayau said…
cantiknya....memang terasa rugi tak pergi...tapi masa tak mngizinkan...sedihnya...tengok gembar jer lah....
Koding said…
Mereka yang mengambil bahagian... memang sgt kreatif...
J.Syazwana said…
nak pergi tapi tak berkesempatan nak pergi :(

dah 3 kali miss. huhu
widiea azira said…
cantik yer bunga2 tuh. .suke bunga erk. .
qaseh johanna said…
penat tengok gambo ni.. semuanya menarik.. :))
nazirah said…
wah mmg bnyk gmbr.. ni btul2 gmbr floria hee..
sbb mase cci g ngan adik2.. n opismate lebih gmbr sndiri je dri munge hee ;)
smpi ada antr gmbr2 kt atas ni yg cci takd epun.. tk g pn.. sbb bnyk sgt hee
Nens Collection said…
kalo ade dslr ni..lg ngancem kan!
tgk gambar ni pon dh buat sy teringin nk pergi..sonoknyerrr..;)
wahida said…
org yg ada DSLR mmg tak akan lepaskan pergi tempat mcm ni...sbb byk tempat yg boleh ditembak...
biela bell said…
nak pergi tak menyempat..
suka tgok bunga2..
rasa tenang je.. :)
biela bell said…
nak pergi tak menyempat..
suka tgok bunga2..
rasa tenang je.. :)
Bui Junaidi said…
WOW..SANGAT MERIAH DAN BERWARNA WARNI..MESTI BEST KALAU DPT TENGOK DEPAN MATA..^_^
Liza Razak said…
rugi betul tak dapat pergi tahun ni...terpaksa la tggu tahun depan pulak
ummiross said…
Cantiknya!!, sayang ummi tak dapar pergi sebab terlau sibuk lately ni. Tq berkongsi gambar.
E'in said…
cantiknye......... e'in xpenah pegi..
Mr.Clive said…
cantiklaaa cik aisyah!!!heee~
Roz said…
xsempat nk pegi pun walaupun 5minit drp umah...hihi
L said…
mak sy suke la bunge2 nih..=)

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing