Edit Draft Entry

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Terperasan masa edit draf lama dalam entry, entry tu jadi ada text background. Sebelum ni, dua tiga hari lepas masa copy paste entry daripada notepad ataupun word yang jadi camtu. Ingatkan format dia lari (padahal sebelum2 ni takde masalah pun), dok edit punya edit tak boleh jugak. Sudahnya tukar kepada old blogger interface baru tak muncul benda alah tu. Heran aku.

Kalau perasan entry semalam cacat sebab aku edit entry yang dah lama peram tu...huhuu. Edit sikit je ada spelling yang tak betul, pun dah cacat. So pasni kena preview dulu tengok elok ke tak. Semalam nak cepat punya pasal terus publish je.



Tak betulkan pun lagi sebab malas, nanti2 la kot. Ke biar jelah. huhuu. Tengah menyibukkan diri wat benda lain.

Hari ni sempat pegi Floria sebab kebetulan pagi tadi ada hal. Hal apa nanti kita story mory. Petang singgah jap Floria tengok bunga. Gambar ada tapi tak lawa sebab guna henpon cap ayam. Kamera memory kadnye rosak, nak beli DSLR lama lagi la kot baru merasa.

Comments

Ujie said…
Asal kita copy paste biasa ada cam gitu kn? Tp kdg2 ok je.

Teringin nk g floria mlm..ntah bilanya.
HeNRieTTa JoSe said…
haah...rietta pown krap kena juga...tksa edit HTML...penat....
Kazman / Sue said…
tak pe... abaikan semua tu... yang penting isi penulisannya kan....
Zie said…
Rasanya zie pun jadi jugak.. Tapi tak ambik pusing pun.. Ingtkn kita tersalh apa2..
Mr.Clive said…
et et!! jangan malas mlas!heheh :P
bestnya pergi Floria..nanti upload gambar ye dik..gambar dari henpon cap ayam pun cap ayam la..al maklum la..jauh benor trg nk ke KL nun..hihi
Remy hazza said…
baru balik floria......
pi mlm tak panas.....
cantik sikit.... bsk nk hapdet entry......guna kamera cam ayam jugak.... siap pinjam opis punya lagi....kih3

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing