Saturday, June 16

Mi Sedaap Perisa Kari

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...


Terpengaruh dengan iklan kat TV, kalau pergi kedai je dok usha perisa kari punya dah ada ke belum. Hari tu masa usha nampak dah sampai stok perisa baru kat kedai tu, so beli jelah dengan terujanya.

Bagi tekak aku, tak boleh lawan Maggi. Bolehlah rasa dia tapi Mee Maggi perisa kari lagi kaw. Lain orang lain tekak, so mungkin tak sama testimoni. Hehee. Mi Sedaap Perisa Kari...jom try..

****************

Cuba kurang makan makanan segera dan terproses. Sistem badan macam tak berapa boleh terima. Sekali sekala makan takpe la dah teringin sangat. Kang kempunan lak. Selalu makan, diri sendiri juga yang rasa tak selesa.

13 comments:

Tihara said...

akk pun ske kari maggi..kalau ayam saya suka mamee ayam cendawan...kalau mee goreng akk suka mee saji...haha, nampak sgt mcm hantu megi akk ni

Onitsuka_hana said...

haha hana baru p kedai malam smlam cari megi nie. tapi xda plak.Mmg dah terpegaruh ngan iklan. sam mkn mcm sedap ja.

Adylia Qarissa said...

dkna makan waktu terdesak jer..time malas masak or tak ada stok lauk kat rumah.. ;p

Kancil 8349 said...

memang sedap nie

♥e'in♥ said...

kalau mi sedaap nie e'in selalu mkn yg goreng punye tu.. plastik putih.. yg tu sedap! hehehe

C'Jai said...

bETUL CIK AISHA..KALAU Selalu makan, diri sendiri juga yang rasa tak selesa...HEHE

MulutPayau said...

sesekali makan sedap jugak...tapi tak boleh amalkan selalu...akak jarang beli mee sedap...

Nurulee said...

Hehe, tak pernah rasa lagi tp suka tengok iklan dia. hahaha =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/my-birthday-on-this-year.html

Teenager Housemaid said...

saya tak minat sgt makan megi perisa kari ni..huhu..:)

EmpayarUtama said...

Yang ini tak pernah lagi, megi biasa :)

Kebahagiaan Hidupku said...

nampak lam iklan memang best sangat..kari dia pekat, try jugak cari, tpi belum ku temui~

Bui Junaidi said...

BETUL TU,SEKALI SEKALA MAKAN TAKPER..JGN HARI2 HENTAM MAKANAN SEGERA,MMG TAK BGS UTK KESIHATAN

teratai said...

Kak suka mee maggi kari tp anak2ada yg suka mee sedap ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...