Jatuh Hati dengan Libresse

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Libresse? Apa benda tu? Kaum hawa (wanita) mesti tahu apa benda Libresse tu. Ala kalau dah masuk iklan dalam TV tu semua golongan pun tahu kot.

Libresse salah satu jenama tuala wanita yang aku rasa glamer la jugak sekarang ni. Dan aku pun salah seorang pengguna jenama Libresse. Dah curang dengan Laurier sejak jatuh hati dengan Libresse.

Sejak sekolah sampai dah habis belajar aku merupakan pengguna setia Laurier. Aku ni jenis yang loyal dengan sesuatu produk tu kalau dah rasa best, selesa dan mampu milik. Pernah cuba Kotex tapi tak serasi bersama.

Kalau tak silap tahun 2010 masa karnival kerjaya kat Mid Valley, Libresse sediakan door gift untuk pengunjung. Sebelum tu Libresse tak de la kuarkan iklan kat TV macam sekarang ni. Mula2 tengok pengunjung lain bawa beg tu, tertanya2 dalam ati Libresse tu apa, lawa design paper bag diaorang dapat.

Bila sendiri dah dapat baru tahu pad rupanya. Masa tu Libresse bagi pad biasa, yang ada wings, night punya dengan panty liner. Bila dah try rasa serasi bersama lak dah, terus curang dengan Laurier. Lagipun harga dia berpatutan.

Syok juga kumpul free gift bila beli Libresse. Dapat tempat untuk isi pad.

Kumpul Kotak ni. Ada macam2 gambar untuk wat koleksi. Sebenarnya untuk isi pad, tapi aku isi syiling la, kerongsang la dan mcam2 lagi.


Tiba-tiba cerita pasal pad lak dah, bukan apa bukak Nuffnang tengok ada BE daripada Libresse. Tu yang laju taip entry pasal Libresse ni. Gambar pun ada dalam laptop. Alhamdulillah dapat BE lagi. Tahun ni aku perasan  ramai yang dapat BE compare dengan last year. Betul tak?

**************************

Pasal Kenaikan Gaji Ditarik tu...betul jugakkan patutnya diaorang stop bagi gaji baru kalau berniat nak tarik semula. Ni gaji baru still dapat tiap2 bulan. Apapun berlaku insyaallah nanti aku update kisahnya-tarik ke tak tarik.

Comments

Nens Collection said…
SY PERNAH DAPAT DIARY TAHUN LPS..MCM NK G BELI LAGIK JE..NK DAPATKAN TMPT LETAK PAD TU..HEHE
Remy hazza said…
selalu tgk kotak freegift tu kat opis.....
dlm tu ade benda nie ye......he3
wahida said…
kalau ko nak tau, aku ni dah bertahun2 pakai kotex, tapi ada one day tu, libresse bagi sample, aku try la, sekali best giler la...terus aku curang ngan kotex...bye2 kotex...

sayang libresse!! eh!
Kazman / Sue said…
orang bagi buat isi pad tapi dia buat isi lain... haaa3x... kreatif sangat ni...
Kakzakie said…
Kakak guna Laurier. Baguslah Libresse ada hadian compartment macam tu. Betul boleh simpan brooch lah kan..
Prettywrite said…
yana pernah try libresse..suka gak pakai..tapi sebab jenis yang tak simpan stok banyak setiap kali period baru nak beli selalunya kotex jerlah yang ada kat kedai runcit..itupun beli kat kedai yang takder org laki datang..hehe..
HeNRieTTa JoSe said…
hehehe...no komen...malu....
akak suak kotex.tp libresse pun bila pakai sama rasa macam kotex.selesa..
Ujie said…
samala kita, mmg lebih selesa dan mudah dgn Libresse. Saya try beli sbb ada harga promosi..murah drpd Kotex tu. Tengok2 ok pulak..bye2 Kotex!
Liza Razak said…
saya pon peminat libresse jugak..dah la murah, selesa pulak tu :)
ieda said…
tahniah dik
akk pun dah lama bertukar ke libresse nie .. selesa lahhh
even panty liner punn pakai liberesse nie ... ;)
Cik Yuyu said…
haaa! kite pun kurang jatuh hati dengan kotex., tak ngam. kalo intimate okey sangat. libresse ni kite pkai panty liner je. ^^
EmpayarUtama said…
Ramai dapat BE taun ni? Kira taun ni ramai tak berapa rajin hehe.
Kancil 8349 said…
pergh..jatuh hati dengan benda nie
cikji said…
comey la dear box yg utk isi kerongsang tuh.tetiba terbyg2 iklan adibah noor ngn librese tuh hihi
C'Jai said…
hehe..macam2 cik aisha.. kreatif sungguh cari idea..
Mr.Clive said…
Libresse???? Libresse???? heheheh :P
Aishah Jahirah said…
@ Nens Collection
diari tu xbeli pun...hehee.dah lama tataw la ada stok lg ke x sbb free gift dia lain2 rasanya...;)
Aishah Jahirah said…
@Remy hazza
hehee...sblm ni tataw ke..
Aishah Jahirah said…
@wahida
sama la kak wahida...saya pn curang gak tp dgn laurier.
Aishah Jahirah said…
@Kazman / Sue
hahaa pelbagai gunakan..;p
Aishah Jahirah said…
@ Kakzakie
dulu saya pengguna setia laurier jugak.dah berkenan dgn libresse le pulak...;p
Aishah Jahirah said…
@Prettywrite
selesakan...akak beli wat stok tetambah bila tgk free gift yg best..hik2
Aishah Jahirah said…
@HeNRieTTa JoSe
hehee....segan...
Aishah Jahirah said…
@Yaya Azura aka Naz Azra
dgn kotex langsung tak serasi...tp libresse mmg bestkan.
Aishah Jahirah said…
@Ujie
betul tu harga dia pn mampu milik.rasanya mmg lebih murah dr kotexkan...
Aishah Jahirah said…
@Liza Razak
betul...sokong...;p
Aishah Jahirah said…
@ieda
tq kak...mmg selesakan..
Aishah Jahirah said…
@Cik Yuyu
intimate xpnh try le pulak...;)
Aishah Jahirah said…
@EmpayarUtama
mungkin jugak la ramai yg bz kot thn ni dgn hidup msg2....teori tu ada kemungkinannya...;)
Aishah Jahirah said…
@Kancil 8349
cikgu jgn jatuh hati sekali...;p
Aishah Jahirah said…
@C'Jai s
idea segera tu..
Aishah Jahirah said…
@ Mr.Clive
heheee....;p

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing