Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Libresse? Apa benda tu? Kaum hawa (wanita) mesti tahu apa benda Libresse tu. Ala kalau dah masuk iklan dalam TV tu semua golongan pun tahu kot.

Libresse salah satu jenama tuala wanita yang aku rasa glamer la jugak sekarang ni. Dan aku pun salah seorang pengguna jenama Libresse. Dah curang dengan Laurier sejak jatuh hati dengan Libresse.

Sejak sekolah sampai dah habis belajar aku merupakan pengguna setia Laurier. Aku ni jenis yang loyal dengan sesuatu produk tu kalau dah rasa best, selesa dan mampu milik. Pernah cuba Kotex tapi tak serasi bersama.

Kalau tak silap tahun 2010 masa karnival kerjaya kat Mid Valley, Libresse sediakan door gift untuk pengunjung. Sebelum tu Libresse tak de la kuarkan iklan kat TV macam sekarang ni. Mula2 tengok pengunjung lain bawa beg tu, tertanya2 dalam ati Libresse tu apa, lawa design paper bag diaorang dapat.

Bila sendiri dah dapat baru tahu pad rupanya. Masa tu Libresse bagi pad biasa, yang ada wings, night punya dengan panty liner. Bila dah try rasa serasi bersama lak dah, terus curang dengan Laurier. Lagipun harga dia berpatutan.

Syok juga kumpul free gift bila beli Libresse. Dapat tempat untuk isi pad.


Kumpul Kotak ni. Ada macam2 gambar untuk wat koleksi. Sebenarnya untuk isi pad, tapi aku isi syiling la, kerongsang la dan mcam2 lagi.


Tiba-tiba cerita pasal pad lak dah, bukan apa bukak Nuffnang tengok ada BE daripada Libresse. Tu yang laju taip entry pasal Libresse ni. Gambar pun ada dalam laptop. Alhamdulillah dapat BE lagi. Tahun ni aku perasan  ramai yang dapat BE compare dengan last year. Betul tak?

**************************

Pasal Kenaikan Gaji Ditarik tu...betul jugakkan patutnya diaorang stop bagi gaji baru kalau berniat nak tarik semula. Ni gaji baru still dapat tiap2 bulan. Apapun berlaku insyaallah nanti aku update kisahnya-tarik ke tak tarik.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative