Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Dulu aku pernah tulis pasal kad bonus link yang rosak. Kalau nak tahu boleh klik sini---->Bonus Link Rosak

Kad dah sampai sebenarnya tapi tak berambil kat rumah my sis. Untuk urusan penting guna alamat rumah dia lebih terjamin. Dah tak pegi rumah dia camne nak ambil. Ingat hari ni la nak ambil, susah betul bila tak boleh guna ni maklumlah tak semua shell pekerja dia tahu nak handle kes macam aku.

Minggu ni aku isi minyak, macam biasa hulur kad dan bagitahu kad tak boleh guna. Diaorang pun dah cam rasanya. Adik tu swiped sekali boleh guna dah. Eh? Betul ke ni dah okey... Rasa macam tak percaya lak dah.

Dok belek2 kad tu, kesan garisan terkepak kad tu dah tak nampak la. Rupanya kad tu sembuh dengan sendirinya.

Alhamdulillah la dah okey. Maknanya ada dua kad bonus link la sekarang ni. Mana2 kad pun boleh guna.

************************
Wordless Wednesday---->Sukan Komanwel 1998, masa tu aku sekolah lagi. Pergi dengan rombongan di bawah tajaan UEM (United Engineering Malaysia). Kiranya jadi UEM Kids la. Takde gambar kenangan sebab masa tu mana la mampu beli kamera pun. Cuma tiket2 je la yang tersimpan rapi untuk kenang-kenangan.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative