Dua Kad

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Dulu aku pernah tulis pasal kad bonus link yang rosak. Kalau nak tahu boleh klik sini---->Bonus Link Rosak

Kad dah sampai sebenarnya tapi tak berambil kat rumah my sis. Untuk urusan penting guna alamat rumah dia lebih terjamin. Dah tak pegi rumah dia camne nak ambil. Ingat hari ni la nak ambil, susah betul bila tak boleh guna ni maklumlah tak semua shell pekerja dia tahu nak handle kes macam aku.

Minggu ni aku isi minyak, macam biasa hulur kad dan bagitahu kad tak boleh guna. Diaorang pun dah cam rasanya. Adik tu swiped sekali boleh guna dah. Eh? Betul ke ni dah okey... Rasa macam tak percaya lak dah.

Dok belek2 kad tu, kesan garisan terkepak kad tu dah tak nampak la. Rupanya kad tu sembuh dengan sendirinya.

Alhamdulillah la dah okey. Maknanya ada dua kad bonus link la sekarang ni. Mana2 kad pun boleh guna.

************************
Wordless Wednesday---->Sukan Komanwel 1998, masa tu aku sekolah lagi. Pergi dengan rombongan di bawah tajaan UEM (United Engineering Malaysia). Kiranya jadi UEM Kids la. Takde gambar kenangan sebab masa tu mana la mampu beli kamera pun. Cuma tiket2 je la yang tersimpan rapi untuk kenang-kenangan.

Comments

Tihara said…
kad bonus link saya tah ke mana hala ntah..huhu :)
Ujie said…
Elok combine/cancel satu kad kalau no. akaun berbeza. sbb nnti lmbt pulak nk kumpul mata utk redeem.
Adylia Qarissa said…
cuba confirmkan balik admin dorang takot nanti tak boleh nak tebus salah satu kad...
ieda said…
ekekek untuk gak kann
tetiba ada dua ;)
Kakzakie said…
Kad pun pandai kecik hati tahu ada yg baru takut kena buang dia pun ok dah jadinya...
Nens Collection said…
banyaklah nnt dpt point ye..;)
ummiross said…
hehe..macam gamat pulak ye Aishah, kad tu boleh bercantum sendiri pulak.
Remy hazza said…
wah best nyer.....
siap ada dua kad......
tapi make sure point nyer dikira ...
pasal ticket tu...... remy pun masih belia waktu tu...he3
tgk kat rumah jer.....
ntah bila nak ada kad ni..
HeNRieTTa JoSe said…
uiks...2...klu camtu...satu lagi kasi la org lain guna...bleh cepat sket kmpul mata ganjaran...
fadh leyanie said…
macam mana garisan tu hilang..misteri..
L said…
L xdak kad.. haha
Lia Irdelia said…
kad2 camni salu cepat rosak kan,,?
huhu,,,,
1 lg tuh boleh wat spare part, mne tau owner blog ni ganas gune kad . hehehe
O CIKTEDDY said…
bg kite satu!huhu
Prettywrite said…
tak pernah pakai pulak bonuslink ni..buta kayu..hehe..
Kancil 8349 said…
bestnya...dah check point nya ke
J.Syazwana said…
nak buat jugak kad ni sebab dah pakai kereta. baru boleh swipe2. hehehe

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing