Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Baru merungut sebab semua BE dah jadi ME. Tu la masa BE tengah running blog asyik ditinggalkan, bukan sengaja pun, keadaan tak mengizinkan nak menjadi seorang blogger yang berjaya. Ada je benda yang menghalang daripada mengadap blog.

Kenalah pentingkan yang lagi penting. Blog pun penting tapi ada lagi benda lain yang lebih penting selain blog iaitu family. Apapun blog, kawan2 bllogger tetap di hati.

Sehari dua ni luangkan masa untuk lawat blog yang aku follow. Memang tak dapat la nak klik semua, mana yang sempat aku klik aku klik la. Satu kepuasan sebenarnya bila lawat blog orang lain, baca blog orang, komen blog orang. Tapi semuanya terhad la, tu yang jadi tak best.

Aku bukan nak membebel pasal blog, tapi nak story pasal BE bulan ni-BE Bulan Jun. Setelah semua BE bertukar jadi ME, dalam hati merungut jugak tak dapat BE baru ke.

Alhamdulillah satu lagi BE bertapak sekarang. Tak tahu la sehari dua hari,seminggu dua minggu, sebulan BE kali ni bertapak. Harap lamalah bertapak. Boleh topup sikit2 earning yang tak seberapa tu.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative