Thursday, June 14

BE Bulan Jun

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Baru merungut sebab semua BE dah jadi ME. Tu la masa BE tengah running blog asyik ditinggalkan, bukan sengaja pun, keadaan tak mengizinkan nak menjadi seorang blogger yang berjaya. Ada je benda yang menghalang daripada mengadap blog.

Kenalah pentingkan yang lagi penting. Blog pun penting tapi ada lagi benda lain yang lebih penting selain blog iaitu family. Apapun blog, kawan2 bllogger tetap di hati.

Sehari dua ni luangkan masa untuk lawat blog yang aku follow. Memang tak dapat la nak klik semua, mana yang sempat aku klik aku klik la. Satu kepuasan sebenarnya bila lawat blog orang lain, baca blog orang, komen blog orang. Tapi semuanya terhad la, tu yang jadi tak best.

Aku bukan nak membebel pasal blog, tapi nak story pasal BE bulan ni-BE Bulan Jun. Setelah semua BE bertukar jadi ME, dalam hati merungut jugak tak dapat BE baru ke.

Alhamdulillah satu lagi BE bertapak sekarang. Tak tahu la sehari dua hari,seminggu dua minggu, sebulan BE kali ni bertapak. Harap lamalah bertapak. Boleh topup sikit2 earning yang tak seberapa tu.

35 comments:

Tihara said...

hooh la kan, owg kata masa ada be kena bw kaw2 tp masa tu la kita duk pi jln2 kat lain..tk sempat nk jenguk blog kawan2 waima blog seniri pun :)

Mr.Clive said...

syukurr...so kalau dulu xleh perform,kali ni perform gila2 punya!eheheh :P

ch000tz axoera ヅ said...

tak berBE pun :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah sis.. =)

Ujie said...

wah..awk ni slalu dpt BE kan..
murah rejeki.

Kazman / Sue said...

tak pernah dapat be... entah mana silapnya... heee3x... tapi tetap seronok utk berblog...

Noh Kodiang said...

sama ler kita...bnyak keja sangat...noh sibuk ngan fyp n final exam...dala makin dekat nih...pasal BE tu skang nih da abeh...dlu lepas satu, satu plak datang...kadang2 sampai 2...skang da takder gara2 malas menghupdate.

Aishah Jahirah said...

@Tihara
tu le pasal...masa BE mmg blog xjenguk langsung...bukak je BE dah jd ME...huhuu

Aishah Jahirah said...

@ Mr.Clive
i will try my best la mr clive..:)

Aishah Jahirah said...

@ch000tz axoera ヅ
heheee

Aishah Jahirah said...

@nuyui a.k.a miss YUI
tq yui

Aishah Jahirah said...

@Ujie
nak kata selalu 2 xjugak tp ada la sikit2 buat tambah earning yg bila baru blh cash out tu..hehee

Aishah Jahirah said...

@Kazman / Sue
betul tu yg pntg enjoy...;)

Aishah Jahirah said...

@Noh Kodiang
last year la ni...study lbh pntg dr BE, xpe fokus2.BE nanti lekat la lg tu...;p

shema said...

bestnyee sis selalu ade BE..masyukk...^__^

Norzie hany said...

Salam kenal n follow sini.
Tahniah...rezeki tu.

Remy hazza said...

moga2 dapat BE yg lumayan......amin...
kalau sudah tertulis rezeki.....

ILA HonEyBuNNy said...

busy sampai xsempat berblog kan..:(

lama xtgk nuff ila..nak tgk la kejap..ehheheh

Izan Ishak said...

syoknya ada BE baru... k.izan punya dak takde dah. kosong..kosong....

Liza Razak said...

BE saya pon suam-suam kuku je...hehe

ummiross said...

waa best tu, yang penting masyuk kan Aishah..

ieda said...

kalau ada masa memang leh BW .. tapi bila di tempat kerja .. banyak halangan ..
tahniah dik .. ada rejeki BE ;)

dwaty said...

selamat ber blogwalking... kasi up itu BE punya amount...

Yaya Azura aka Naz Azra said...

best dapat blogwalking kan..apatah lgi kalau ke blog mereka yg sering ke blog kita..hehe
BE akak ada 2 sdg running tp biasa la earning mcm siput accident..slow je jalannya..

Aishah Jahirah said...

@shema
xla selalu jugak...dan xde masyuk sgt..topup earning sedia ada sikit2 je..;)

Aishah Jahirah said...

@Norzie hany
salam kenal..tq..:)

Aishah Jahirah said...

@Remy hazza
insyaallah...aminkan jugak..hehee

Aishah Jahirah said...

@Remy hazza
insyaallah...aminkan jugak..hehee

Aishah Jahirah said...

@ILA HonEyBuNNy
ila lama xtgk tu...mesti banyak.;p

Aishah Jahirah said...

@Izan Ishak
kak izan...nanti ada la tu..insyaallah.

Aishah Jahirah said...

@Liza Razak
hehee suam2 kuku ttp BE..:)

Aishah Jahirah said...

@ummiross
sikit2 ada la...rejeki..:)

Aishah Jahirah said...

@ieda
tu la kdg2 banyak je halangan..time kasih..:)

Aishah Jahirah said...

@dwaty
hehee BW gitu2 aje..jom BW...:)

Aishah Jahirah said...

@Yaya Azura aka Naz Azra
mmg best..mcm2 dpt...wah 2 BE...nak satu..hehee.siput2 pun BE jugak blh tmbh earning sedia adakan...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...