Assalamualaikum....

Tu dia lama tak online blog. Last online 25hb April 2012, hari ni dah 15hb Mei 2012. Wuu dah masuk bulan baru tu, entry selepas 25hb tu autopublish ye sebab masa tu aku kat kampung. Celah mana nak berinternet, sibuk manjang.

Rindu kat blog, rindu nak baca entry orang, rindu nak melawat blog orang. Bukan nak jadi blogger bermusim, adalah sebab musabah (hal peribadi) yang berlaku yang menyebabkan blog ditinggal2. Masalah internet hanyalah serpihan kecil penyebab.

Sekarang pun internet bukan OK sangat, tapi masih gagah nak online. Hari ni last day dapat online dengan prepaid ni, esok2 tataw lagi apa cerita.

Terima kasih kepada yang sudi singgah sepanjang tuan blog JK (jiwa kacau?) tak masuk blog. InsyaAllah blog kalian akan dikunjungi secara perlahan2, maklumlah internet aku pun slow...hehee. Kalau tak lepas nak masuk tu, aku bookmark dulu dan lawat kendian nanti. Jangan kecik hati na...

Tajuk missing again tak kena tajuk la. Kena tambah again and again and again. Suka hati je.

***************************************

Tiga BE sedang bertapak. Alhamdulillah rezeki walaupun jumlah earning sikit.. Sikit2 lama2 jadilah bukit...ye dak.. TQ Mr. Nuffnang..

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative