Wednesday, May 23

Kehamilan Fasha dipersoal?


Assalamualaikum...

Mesti ramai yang dah sedia maklum, Fasha Sandha bunting pelamin. Alhamdulillah.... Berita gembira, awal rezeki Fasha dan Jejai untuk timang cahaya mata.

Tapi ada la pulak desus desas daripada orang yang tak berapa best. Kat opis pun orang boleh bercerita pasal ni. Antara ayatnya:

"Aku tak percaya la si Fasha tu bunting pelamin, ntah2 dah peknan sebelum nikah"

"Baru dua minggu dia dah tahu mengandung. Awal2 selalunya susah nak taw mengandung. Aku tahu la aku dah lama kawen dan anak dah besar". Ni opismate X lelaki yang cakap. Hamboi tak sayang mulut betul.

Dan macam2 ayat negatif la pasal kehamilan Fasha. Kehamilan Fasha dipersoal....

Apasal nak kecoh2... Kita tak tahu so dok diam2 je la. Syak wasangka tu buang jauh2, berfikiran positif sudah. Tak nak percaya pun dok diam2 dah la.


************************

Dah jadi macam gosip pulak dah dok menidakkan statement Fasha bunting pelamin... Tak amek port pun sangat pasal artis. Tapi kadang2 berbulu telinga bila dengar macam2 andaian.

Suka tengok picture kahwin Fasha, cantik..

8 comments:

Nens Collection said...

emmm..haha..macam2 kan..betol ke tidak hanya tuhan yg tau..

Yaya Azura aka Naz Azra said...

biar aje la si Fasha tu..
bukan kenal dia real pun nak andai yg negatif..

|| NaFiRaa || said...

ade jugak terbaca komen2 yang mempertikalkan kehamilan FS tuh kat blog2 hiburan.. tapi mmg malas nak amik pot..

biela bell said...

Allah yang Maha Mengetahui.kita xleh nk buruk2kan seseorg eventhough kita xsuka dia..huu

Lia Irdelia said...

kesiannyer fasha..
x habis2 ngan gosip.. huu
apa2 pun tahniah utk mereka..

Bui Junaidi said...

KITA BERPRASANGKA BAIK JER LAH..KALAU BETUL PUN DIA PEKNEN B4 KAWEN,ITU DOSA ANTARA DIA DGN ALLAH..

wahida said...

jgn pertikaikan soal jodoh, ajal dan rezeki dari Allah...itu semua kuasa dari DIA...

berfikir positif lah...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Tak heran pun sbb masa saya nikah dulu mmg pas uzur. Bila 2 mgu pastu mmg saya dah hamil. Pelik manusia ni punya perangai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...