Monday, April 2

Wajah Baru Blogger

Assalamualaikum......

Ter'upgrade' le pulak wajah baru blogger. Jenuh dok kodek-kodek macam mana nak guna blogger baru ni. Cari itu ini, benda baru ni semua confius je di mata. Dulu dok kodek timeline facebook, sekarang kodek blogger lak dah.

Korang dah upgrade ke? Aku terupgrade secara tak sengaja. Dah tak boleh patah balik le pulak, terpaksa la hadap je. Masih terpinga-pinga dengan benda baru ni. Tehegeh-hegeh je nak klik mana-mana pun. Hehee....

**********************************

Berhujung minggu kat KL hari tu, line internet celcom kalau kat KL memang hampeh. Dari masa guna bil sampai bertukar ke prepaid broadband. Kejap-kejap ter'disconnect'. Loading pun macam siput sedut je.

27 comments:

Warna Warni Kehidupan said...

line internet memang selalu menyakitkan hati..lembab yang amat!!!

Kancil 8349 said...

ndak mengapa masih dengan identiti lama lagi

Juliet_iRa~" said...

ira pn da tertukar blogger br..heee tp ok la..mula2 je pening..ngee

ehhh kl line bkn ok ke?apsal ira pnya elok je kak??

Izan Ishak said...

kak izan dah lama juga guna blogger yg baru.. dah boleh biasakan diri skrg ni...

MulutPayau said...

upgrde blog..??? akak belum lagi....tak reti nak buat..hehe..

CiK FizA said...

x upgrade pon. takot x berkenan. hee. serabut ek? tapi kat mana ye perubahan tuh? hee *___^


tuh la kan. timeline FB pon serabut je. nie blog pulak dh. haishhh. takot la. nnt blog automatik akan upgrade sndri kn? huu >.<

Koding said...

Wajah baru ni pun okay...
Kita tahu berapa ramai baca sesutu entri kita...

Naziman said...

betul tu. ingatkan p kl ni tenet laju. rupanya slow juga. huhu. wajah baru blogger? tak tahu pula ni. interface yang baru klabu2 tu ka? bukan lama dah ka tu?

Mr.Clive said...

tpi yang baru ni lagi senang nak guna...pasal tu da xpindah ke yang lama2 lagi...heheh

nuyui a.k.a miss YUI said...

xtry lg sis..xnk try leh?? huhu

Dieya said...

sya boleh patah semula sha..aku agak2 pening tukar semula la..ko g tgk enry aku wat utk kau hihiih

Yatie Awang said...

akak dah try jugak hari tu, tak menarik langsung..last akak tukar balik yg asal..

MaryaYusof said...

As salam Aisyah,

Dah ade blogger baru lak dah... Ayoyo! Akak ni klau benda baru mulalah mengagau...huhuhuu.. Good luck lah ye dear, nnt dah pandai mcm biasa ajar akak ye..huhuuu T__T

:)

Ros said...

Assalamualaikum Aishah,

Benda baru ni memang semuanya macam tu kan Aishah...tak pa la,nanti dah lama sikit tu ok la....

|| NaFiRaa || said...

belom upgrade lagi.. hehehe.. x berani nk upgrade sebenarnya..:)

Prettywrite said...

haha macam yana gak haritu menyesal bukan main sebab tak paham nak tekan mana n tak boleh patah balik..dah lama2 ni oihhh..banyak senang lah pulak..memudahkan lagi adalaa..hehe..

HeNRieTTa JoSe said...

oooo...xleh patah balik erk? rietta pernah terupdate dulu...sebelum april....masih boleh patah balik...dia cam susah sket la utk rietta paham....prefer yang lama, selagi boleh pakai....hehehe....

puteri kasih said...

bila line internet slow..memang hilang mood nak bw kan

Ujie said...

Harap dia tak paksa (auto) tukar la..yg ada ni dah mudah faham.

C'Jai said...

sudaaaa tukar kaaaa....?
c'jai blum lagi..selesa dgn yg ada sekarang ni...:)

ZORA said...

tak tukar2 pon ag..heheheh

Liza Razak said...

x berani saya nak upgrade blogger ni..timeline FB pon terkapai-kapai lagi..hehe

ILA HonEyBuNNy said...

macam mana wajah barunya...

ila xupdate pn..gpn dah lama xberblog ne..ehheheh

Prettywrite said...

update kak..ekekeke

wahida said...

aku tak tukar lagi...tapi kalau nak patah balik nak style yg lama tu boleh la...gi je kat gambar mcm roda tu, ambik old interface tak silap aku, siap!!

SuteraUngu said...

salam kenalan..:)

teratai said...

kak guna dua-dua format, lama n baru...boleh tukar2 spt kata wahida tu:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...