Assalamualaikum...

Sebelum ni aku kecoh dengan wajah baru blogger. Tu la kecoh je lebih tapi explore tak habis pun masa tu terus nak buat entry kecoh2. Kodek sana sini pun tak khatam lagi. Siap tulis, "dah tak boleh patah balik le pulak, terpaksa la hadap je". Kebetulan pulak internet pun tak okey masa tu.

Mujur ada sahabat2 tersayang yang tinggalkan komen boleh je balik semula ke blogger lama. So dengan senang hatinya sekarang ni dok main switch antara new dengan old. Kejap new, sat gi old pulak.

Sebab dengan new interface ni, senang nak trace view post. Kalau kita edit entry pekasam kat draft automatik akan tersave kat pages pertama. Kalau yang old punya, entry kat draft tu dok kat pages ke 5, dah edit kat situlah dia.

Tapi kalau nak search entry-entry lama, aku lebih suka guna old punya. Rasa lebih mudah aku nak search guna yang lama punya.

Kalau sape2 rasa macam konpius je kat mana nak tukar ke old interface tu boleh tengok kat sini------> utk aisyah..wajah baru blogger. Terima kasih my best friend, blogger Dieya sebab buat entry untuk lebih jelas.

*********************************

Dua-dua interface ada kelebihan tersendiri. Okey jugak kalau blogger benarkan switch kedua-duanya sampai bila2 pun.

Tak habis lagi bersihkan blog. Dalam draft ada 147 entry. Dalam 147 tu bape kerat je yang betul2 full entry. Tak berapa nak rajinnye...

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative