Assalamualaikum...

Bukan niat menyepi diri, tak BW dan sebagainya. Tapi lepas berhujung minggu kat Kuala Lumpur hari tu, line internet terus tak okey macam terikut line kat KL tu. Korang pernah jadi macam tu tak?

Aku tak tahu apa masalahnya. Sampaikan nak buat speedtest broadband pun tak lepas, error. Bayangkan punya teruknya. Dah dapat buat speedtest, memang teruk la dapat gred yang tak best.

Ni pun kejap okey kejap tak okey. Ingatkan dah dapat normal internat connection, tapi kang tiba2 lost connection terus upload dan download 0.00. Semalam pun sempat BW kejap je, tupun berjam2 dapat la lawat berapa blog je.

Persoalannya sekarang ni, online kat tempat lain yang line tak okey mempengaruhi ke connection yang sedia ada. Aku perasan ni bukan pertama kali jadi macam ni. Sebelum ni pun pernah jadi siap call celcom customer service, tapi masa tu guna bil la. Take time jugak nak dapat normal internet connection time tu.

Kejap OK, Kejap KO.... Bolehlah tu daripada hari tu KO je sepanjang hari, setakat approve komen2 je. Hampeh.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative