Vanilla Coklat vs Ariana Mikail...

Assalamualaikum....

Setelah sekian lama tak dapat tengok Vanilla Coklat sebab takde TV, hari ni akhirnya dapat jugak tengok. Ingatkan dah habis tapi belum lagi rupanya.

Owh sungguh ketinggalan jauh... Zara dan Aamir dah berbaik rupanya. Dan dah ada misunderstanding lak dah dalam hubungan diaorang. Papa Zara ni apesal la suka si Kamal tu pulak dah.

One more things Zara preggy rupanya... ni memang ketinggalan flight betul.

Ariana Mikail...I guess last episode malam ni. Dah dalam iklan tertera minggu terakhir. Aisey dua drama ni tertindih sedikit siarannya. Sejak bila la layan drama  ni cik sha oi....semenjak dua menjak ni.

Selamat berdrama.....

*******************************

Jejak sambil tengok drama....2 in 1....^_@

Comments

HeNRieTTa JoSe said…
Td smpat tgk vanila coklat....

Pssd itu la...dh msk kli kedua....
Mr.Clive said…
citer Nora Elena tetap fevret...wakakakak XD
Ujie said…
Kdg2 je tengok citer VCoklat tu..mlm td tak tengok. sbb jln citer tu dah biasa, dah boleh agak.
Cik Elyn said…
tite pun lyan vanila coklat... n the same time lyn bicara hati kat astro prima.. 2-2 best tau.. :)
Adylia Qarissa said…
adakalanya jodoh mendahului cinta sejati :)
YAYA AZURA said…
Vanilla Coklat akak tengok
tp Ariana Mikhail tak berapa nak pham sebab tengok kdg2..hihi
xsempt tgk ariana part last tu..
Yatie Awang said…
akak tengok juga citer tu, tapi tak layan sangatlah...rasanya baru 2 kali tengoknya hehehe
yana said…
tu la k.shah tertindih sokmo schedule vanilla coklat ngan ariana mikhail nih..hehe..tp citer ariana mikhail tak berapa best sgt pun..nak2 episod last semalam holoh2 menyampahnya ngan Ariana tu nak buat pilihan saper nak jadi suami..sumer dia nak..hoho..mujur dah abis..ekeke..
Pen Biru said…
xpe..papa zara dah tau sape kamal..heheh tunggu minggu depan
Tihara said…
semalam sempat jugak tgk tp duk belawan kalih nk tgk ustaz don 30 mnt kan dah awal skrg ni..walopon tahu ada ulangan tp nk tgk jgak ustaz don..menarik rancangan dia :)
EmpayarUtama said…
Hamboih sampai episod last ngikut. Aku iklan pun x sempat :)
alya_sygs said…
vanila coklat best :)
Cik Lia Lomi said…
heee, Lia lebih suka vanila coklat dari ariana mikhail..nasib baiklah papa zara dah tahu kebenarannya..kan?kan?kan?..kehkehkeh.
Bui Junaidi said…
KAK BUI LANGSUNG TAK LAYAN DRAMA2 NI..HUHU..
Kancil 8349 said…
terlepas tengoklah nie

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing