Terbang ke Sabah

Assalamualaikum....

Lama betul tak online dan semuanya gara-gara terbang ke Sabah. Benda tak rancang macam tulah jadinya, blog ditinggal tanpa pesan. Aisey macam sedih je ayat.

Bukan aku yang terbang ke Sabah tapi broadband je. Minggu lepas broadband terbang ke Sabah sebab outstation ke sana. Bukan aku ye. Hari minggu pulak balik Perak. Memang tak online la.

Picture kat Sabah... Buat syarat aje...hehee
Rumah Terbalik... Snap dari luar. Kejar masa tak sempat nak masuk (kata2 org yg pergi tu)
Gunung Kinabalu dari kejauhan......

Bunga Loceng....kat semenanjung ada kot tapi tak pernah jumpa pun. 

Kalau nak tahu...ikan2 ni jinak. Depa akan pergi kat kaki kita kalau kita masuk dalam air. Memang tak takut manusia la. Macam geli pulak tengok banyak2 pastu menggesel kat kaki kita dalam air.huhuu...

*************************************************

Sory erk...aku akan jejak balik semua slow2....

Comments

dwaty said…
sampai juga rumah terbalik... tuan blog bila nak gi???
biela bell said…
Buat apa kak kt sbh?ehem2!hehe,.
Bell suka tgk ikn2 tu tp geli bila dia dkt2 ngn kita.haha
Juliet_iRa~" said…
mcmn broadband leh smpai sabah tp tuannya xg?haha ;p

akk pnya ehem2 pinjam la tu..kekeke ;p

ira xdgr plak org kata gtu..wuu..ala rugila kalo gtu...beria nak jimat sbb tu guna simpek ni..hee

pss : rumah tbalik tu ira pnh tgk kat tv..heee
Naziman said…
eh, sabah kat mana ni ya? dkat2 dgn kundasang kan?
Isma Subindin said…
g la Sabah.. jenjalan..^_^
Mr.Clive said…
welcome to Sabah! :D
Lia Irdelia said…
fuyooo... broadband terbang pun ok what.. dpt bnyk pic menarik.. hehee
Ujie said…
Sabah mmg best dgn khazanah alam.
Header akak yg skrg ni..guna gmbr kat sabah-pulau.

Yg ikan tu tak pegi, tak smpat.
Acik Erna said…
assalam aishah..sampai jugak BB tu ke sabah,,acik pun lom penah sampai.
C'Jai said…
broadband je pergi..? kenapa tuan badan tak terbang sekali..hehe..
Koding said…
Aku pernah ke Sabah 2007 dlm misi memanjat Gunung...
ZORA said…
wah..jnji best....seronok 2..tak pnah ag g sabah..
eh3.. sape yg p tu..ehem2 ea..hihi..
Yatie Awang said…
eee...gelilah kalau ikan tu gigit..

akak pun belum sampai sabah lagi ni..entah bila nak p
HeNRieTTa JoSe said…
oooo....sronok la brokband tuh...berjalan2 di sabah...hehehe....rietta blom smpai lagi...hehehe....nanti2 la...
Tihara said…
bestnye nak sangat g rumah terbalik tu :)
Munnafendy said…
mcm kelakar je rumah yg tbalik tu...hiihi
|| NaFiRaa || said…
bestnye... nak gi sabah jugak!!
Prettywrite said…
kelass broadband terbang g sabah..:)
uihh..gelinyaaa ikan2 tu menggesel kat kaki..kalo yana memang lari r..hihihi

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing