Assalamualaikum....

Lama betul tak online dan semuanya gara-gara terbang ke Sabah. Benda tak rancang macam tulah jadinya, blog ditinggal tanpa pesan. Aisey macam sedih je ayat.

Bukan aku yang terbang ke Sabah tapi broadband je. Minggu lepas broadband terbang ke Sabah sebab outstation ke sana. Bukan aku ye. Hari minggu pulak balik Perak. Memang tak online la.

Picture kat Sabah... Buat syarat aje...hehee

Rumah Terbalik... Snap dari luar. Kejar masa tak sempat nak masuk (kata2 org yg pergi tu)
Gunung Kinabalu dari kejauhan......

Bunga Loceng....kat semenanjung ada kot tapi tak pernah jumpa pun. 

Kalau nak tahu...ikan2 ni jinak. Depa akan pergi kat kaki kita kalau kita masuk dalam air. Memang tak takut manusia la. Macam geli pulak tengok banyak2 pastu menggesel kat kaki kita dalam air.huhuu...

*************************************************

Sory erk...aku akan jejak balik semua slow2....

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative