Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia...

Tamat sudah drama Vanilla Coklat yang bersiaran di TV3 setiap hari selasa. Siapa yang terlepas tengok boleh cari untuk download.

Ending Vanilla Coklat ialah happy ending. Ayah Zara akhirnya tahu semua tu hanyalah rancangan jahat Kamal dan Liyana untuk merosakkan hubungan Zara dan Aamir. Kamal akhirnya mengaku segalanya kat ayah Zara sebab tak nak masa depan dia terjejas(siap merayu supaya takde tindakan undang2 diambil).

Padan muka si Liyana tu sebabnya semua rancangan jahat dia tak berjaya dan kawan-kawan dia pun dah mula tak suka kat dia. Part paling best bila Kamal pun dah tak nak bersekongkol dengan rancangan jahat dia tu.

Aamir macam biasa sembunyi2 jumpa dengan Zara tanpa pengetahuan papa Zara. Kebetulan masa hari papa Zara tahu kebenarannya, Aamir baru je nak balik dan terserempak papa Zara. Papa Zara minta maaf kat Zara dan Aamir sebab terlalu percaya cerita orang.

Zara dan Aamir berpakat untuk mendamaikan papa dan daddy diaorang. Masa jumpa daddy Aamir untuk minta maafkan papa dia, Zara tiba2 pengsan.

Masa kat hospital akhirnya papa dan daddy diaorang berbaik semula. Semua orang risaukan kandungan Zara, tapi sebenarnya Zara tak mengandung pun. Zara mengalami gastrik je. Huhuu tertipu aku selama ni ingatkan Zara betul2 pregnant.

Zara dan Aamir hidup gembira sebagai pasangan suami isteri.... Family diaorang pun happy Pendek cerita Happy Ending....

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative