Empat BE sekaligus

Assalamualaikum....

Hari ni cek Nuffnang, tengok ada empat BE yang sedang bertapak. Tersenyum sebab ni kali pertama aku dapat empat BE sekaligus. Sebelum ni satu je setiap kali.

Tapi yang ruginya trafik blog aku slow sebab tuan blognya takde masa nak BW, tak reti bermain dengan SEO, nak post entry pun tak terpost. Trafik slow=nilai BE seciput.

Apapun tetap bersyukur, Alhamdulillah. Ada jugak daripada takde. BE yang sedang bertapak tu ialah Nokia NwNp, Maxis Internet Facebook Data, SCA Drypers Master dan Magnum Fashion Royale.

Comments

Ujie said…
Rejeki jumaat! Syoknya 4!!

Entry SEO ni, buat psl hal yg selalu org nk tau/dicari kat search engine tu. Resepi..tmpt menarik..event.
tahniah sis.. 4 tu..alhmdulillah..
C'Jai said…
Sama la ngn c'jai..... Tak reti nak seo apa bagai.... Hehe.. Nuffnang pun xde tepek... Harap nasib je la sape2 yang tersinggah... Hehe... Selalunye cik aisha la rajin berkunjung... Terima kasih yeee...
Bui Junaidi said…
FUYOOO..4 SEKALIGUS..TAHNIAH DAN ALHAMDULILLAH
Juliet_iRa~" said…
hee..untung!

kita alami bnda y sm..haha..ira pn kalau ada BE ira still blogging mcm biasa..xleh laa nk up traffic gila2 sbb mn ada ms..:)

ada rezeki ada la kan kak..hee
Prettywrite said…
tahniah akak..rezeki..rzeki..ada masa tu terus curi2 buat entry kak..rugi be tu nnt lari..hehe..yna tak ada be pun..huhu..
Izan Ishak said…
tahniah2!! rezki dpt BE 4 sekaligus. mmg syok abislah...
teruja baca yang ni.
hebat. kena banyak belajar saya lagi pasai BE ni :-)
Tahniah yea.

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing