Assalamualaikum....

Yana ataupun kat blog dikenali sebagai Prettywrite buat lucky draw untuk pengomen blog beliau... Blog kesayangan ku ini tercalon dalam senarai lucky draw tersebut. Dan Alhamdulillah aku antara yang lucky apabila terpilih dan tersenarai dalam keputusan lucky draw Prettywrite.

Tapi disebabkan kesibukan aku terlupa aku bagi kat Yana alamat rumah lama. Haha maklumlah time tu sibuk dok pindah barang. Tetiba teringat bila bukak email...(hehee aku jarang cek email). So hantar email kat Yana tanya Yana itu ini....hahaa.

Esoknya tu jugak terus ke rumah lama tengok surat-surat yang sampai. Fuh masih ada dan selamat surat Yana tu kat dalam peti surat. Hampir dua minggu terperam kat dalam peti surat tu, sabar ajelah....

Jeng3......ni lah surat cinta dari Yana...

Dan isinya......
FM....tertulis Kelantan Darul Naim...Tak pergi kelantan pun dapat...:)
Juga sekeping note dari Yana....:)

Buat Yana terima kasih.....suka sangat....boleh simpan wat koleksi.... Semoga terus sukses dalam dunia blog... Sape tak follow Yana lagi, jom follow Yana - http://prettywrite.blogspot.com/.....

**************

FM....teringat kat blogger Nafiraa yang suka mengumpul FM dan adik dia blogger Nini yang suka kumpul keychain...:)

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative