Terima Kasih Yana@Prettywrite

Assalamualaikum....

Yana ataupun kat blog dikenali sebagai Prettywrite buat lucky draw untuk pengomen blog beliau... Blog kesayangan ku ini tercalon dalam senarai lucky draw tersebut. Dan Alhamdulillah aku antara yang lucky apabila terpilih dan tersenarai dalam keputusan lucky draw Prettywrite.

Tapi disebabkan kesibukan aku terlupa aku bagi kat Yana alamat rumah lama. Haha maklumlah time tu sibuk dok pindah barang. Tetiba teringat bila bukak email...(hehee aku jarang cek email). So hantar email kat Yana tanya Yana itu ini....hahaa.

Esoknya tu jugak terus ke rumah lama tengok surat-surat yang sampai. Fuh masih ada dan selamat surat Yana tu kat dalam peti surat. Hampir dua minggu terperam kat dalam peti surat tu, sabar ajelah....

Jeng3......ni lah surat cinta dari Yana...

Dan isinya......
FM....tertulis Kelantan Darul Naim...Tak pergi kelantan pun dapat...:)
Juga sekeping note dari Yana....:)

Buat Yana terima kasih.....suka sangat....boleh simpan wat koleksi.... Semoga terus sukses dalam dunia blog... Sape tak follow Yana lagi, jom follow Yana - http://prettywrite.blogspot.com/.....

**************

FM....teringat kat blogger Nafiraa yang suka mengumpul FM dan adik dia blogger Nini yang suka kumpul keychain...:)

Comments

Pen Biru said…
Wah,thn ni ada byk "ong"
biela bell said…
ehem.ehem..bestnya kak..kenangan tu,hehe
Ujie said…
dpt hadiah..tersenyum lebar mestinya..^__^

tahniah!
alya_sygs said…
wahhh.. FM comel...
tahniah :)
C`ayob.com said…
waaaa taniah.....bestnya dapat hadiah.....huhuh nak juga!!
Kancil 8349 said…
tahniah...bukan senang orang nak bagi
Roz said…
wah..tahniah dpt lucky draw..hihihi

sy pun seorg pengumpul key-chain!
Juliet_iRa~" said…
wahh ok la tu dpt keychain kelantan even x g sn..hee

:D

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing