Assalamualaikum....

Hari ni punya la bersemangat nak online blog awal sebab sat gi ada hal nak kena uruskan. Tapi.....sungguh mengecewakan bila tak boleh connect. Terpaksa tukar setting broadband ke GPRS/EDGE.

Aiyoyo memang siput sedut yang akan menang la. Nak loading kemain slow lagi, asyik kena refresh berkali-kali aje.

Tak tahu la celcom memang bermasalah ataupun prepaid 1Malaysia ni buat hal....  Takde masa nak analisis masalah2 yang timbul ni.

Korang yang guna celcom broadband tu okey ke tak? Kalau ko memang celcom tengah ada masalah problem la. Kalau ok, maknanya something wrong somewhere dah ni dengan broadband aku guna.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative