Broadband dapat GPRS/EDGE je....

Assalamualaikum....

Hari ni punya la bersemangat nak online blog awal sebab sat gi ada hal nak kena uruskan. Tapi.....sungguh mengecewakan bila tak boleh connect. Terpaksa tukar setting broadband ke GPRS/EDGE.

Aiyoyo memang siput sedut yang akan menang la. Nak loading kemain slow lagi, asyik kena refresh berkali-kali aje.

Tak tahu la celcom memang bermasalah ataupun prepaid 1Malaysia ni buat hal....  Takde masa nak analisis masalah2 yang timbul ni.

Korang yang guna celcom broadband tu okey ke tak? Kalau ko memang celcom tengah ada masalah problem la. Kalau ok, maknanya something wrong somewhere dah ni dengan broadband aku guna.

Comments

MulutPayau said…
yg akak punya pun mmng selalu terjadi macam tu dik....tak berapa ok...
Ujie said…
pagi td..ok je.
area situ je kot tgh takde coverage.
biela bell said…
haha..adoi kak..berkira2 pulak ni bell nak guna celcom broadbnd..hehe ;p
Munnafendy said…
tak pernah la pakai celcom...dulu pernah pakai digi...skrg hapah pun tak pakai..online kat opis je =)
Munnafendy said…
tak pernah la pakai celcom...dulu pernah pakai digi...skrg hapah pun tak pakai..online kat opis je =)
|| NaFiRaa || said…
hehehe.. saya pakai P1.. :P
Mr.Clive said…
ni la masalah bile gune broadband...masa dorang advertise,bukan main gempak ayat yyg digunakan...=_=
Bui Junaidi said…
DULU PAKAI CELCOM TP DH POTONG SBB SLL ADER MASALAH

SEKARANG GUNA MAXIS..ALHAMDULILLAH OK JER
Juliet_iRa~" said…
xda prob dah kan kak?

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing