Assalamualaikum....

Dok baca kat blog kawan-kawan ramai yang dah dapat BE untuk tahun 2012, tapi time tu bila cek Nuffnang aku takde pun BE yang sangkut. Hehee tumpang gembira kawan-kawan blog je la baca entry diaorang.

Aku cuma blogger separa tegar...traffik pun seciput aje so tak dapat BE tak boleh nak kecik hatilah sangat. Hik2.

Alhamdulillah bila login Nuffnang tengok ada la BE daripada Nokia NwNp dengan Maxis Internet Facebook Data. Dua BE pertama untuk tahun ni. Bertambah la sikit lagi total pendapatan nuffnang nanti...:)
******************

Untuk Yana...free nanti akak jawab soklan yang telah ditag tu ye.....:)

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative