Wednesday, February 29

BE Nuffnang 2012

Assalamualaikum....

Dok baca kat blog kawan-kawan ramai yang dah dapat BE untuk tahun 2012, tapi time tu bila cek Nuffnang aku takde pun BE yang sangkut. Hehee tumpang gembira kawan-kawan blog je la baca entry diaorang.

Aku cuma blogger separa tegar...traffik pun seciput aje so tak dapat BE tak boleh nak kecik hatilah sangat. Hik2.

Alhamdulillah bila login Nuffnang tengok ada la BE daripada Nokia NwNp dengan Maxis Internet Facebook Data. Dua BE pertama untuk tahun ni. Bertambah la sikit lagi total pendapatan nuffnang nanti...:)
******************

Untuk Yana...free nanti akak jawab soklan yang telah ditag tu ye.....:)

17 comments:

aisya said...

tahniah la.. sy ni pun, xpernah lg dpt BE langsung tp xpe la mungkin belum rezeki lg.. =)

Ujie said...

weh..syok. tahniah..
kita ni tak penah dpt pon..strategi tak betul lagi.

Prettywrite said...

waahhh..syok2 ada 2 be..yana haritu tgok ada 1 jer..tu pun secoit jer..bila boleh cash out ntah..hehe..

bahiklah kak..im waiting..kikiki..:)

Juliet_iRa~" said...

tahniah akk!hee

aritu ira dpt BE juga pastu bila x rajin BW da xda..ngeee

dela said...

tahun ni... x ada langsung BE :(

Bui Junaidi said...

ALHAMDULILLAH..TAHNIAH..
SEMOGA LEPAS2 NI PUN DPT BYK BE YER

Lia Irdelia said...

wahhh..
untunglah..
hehehe..
tahniah2,, :)

Daddylicious said...

tak reti BE2 ni...;0

Kancil 8349 said...

tahniah,...kancil belum dapat apa2 lagi...hehehe

Ann Ishak said...

ada rezekinya tu nanti, sabar ya

MulutPayau said...

tahniah dik.....rezeki tu...

Mishter Izwän said...

BE? apakah? cm ni nk men nuffnang jugak lah. tp traffic tak tinggi cm ner

Anonymous said...

oke la tu.. hehe

sue xkesah pun pasal BE. ntah ade ntah x..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

thniah sis..rezeki..

LadyBird said...

samela kite.. lady pun bukan blogger tegar..

Miss Nadya said...

InsyaAllah ada lah tu nanti..:)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Alhamdulillah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...