BE Nuffnang 2012

Assalamualaikum....

Dok baca kat blog kawan-kawan ramai yang dah dapat BE untuk tahun 2012, tapi time tu bila cek Nuffnang aku takde pun BE yang sangkut. Hehee tumpang gembira kawan-kawan blog je la baca entry diaorang.

Aku cuma blogger separa tegar...traffik pun seciput aje so tak dapat BE tak boleh nak kecik hatilah sangat. Hik2.

Alhamdulillah bila login Nuffnang tengok ada la BE daripada Nokia NwNp dengan Maxis Internet Facebook Data. Dua BE pertama untuk tahun ni. Bertambah la sikit lagi total pendapatan nuffnang nanti...:)
******************

Untuk Yana...free nanti akak jawab soklan yang telah ditag tu ye.....:)

Comments

aisya said…
tahniah la.. sy ni pun, xpernah lg dpt BE langsung tp xpe la mungkin belum rezeki lg.. =)
Ujie said…
weh..syok. tahniah..
kita ni tak penah dpt pon..strategi tak betul lagi.
Prettywrite said…
waahhh..syok2 ada 2 be..yana haritu tgok ada 1 jer..tu pun secoit jer..bila boleh cash out ntah..hehe..

bahiklah kak..im waiting..kikiki..:)
Juliet_iRa~" said…
tahniah akk!hee

aritu ira dpt BE juga pastu bila x rajin BW da xda..ngeee
dela said…
tahun ni... x ada langsung BE :(
Bui Junaidi said…
ALHAMDULILLAH..TAHNIAH..
SEMOGA LEPAS2 NI PUN DPT BYK BE YER
Lia Irdelia said…
wahhh..
untunglah..
hehehe..
tahniah2,, :)
Daddylicious said…
tak reti BE2 ni...;0
Kancil 8349 said…
tahniah,...kancil belum dapat apa2 lagi...hehehe
Ann Ishak said…
ada rezekinya tu nanti, sabar ya
MulutPayau said…
tahniah dik.....rezeki tu...
BE? apakah? cm ni nk men nuffnang jugak lah. tp traffic tak tinggi cm ner
Sue Unnie.. said…
oke la tu.. hehe

sue xkesah pun pasal BE. ntah ade ntah x..hehe
LadyBird said…
samela kite.. lady pun bukan blogger tegar..
Miss Nadya said…
InsyaAllah ada lah tu nanti..:)

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing