Assalamualaikum.....

Tak dapat online sebab netbook buat hal. Windows tak start up bila switch on. Tension daripada petang semalam lagi bermasalah. Ni semua gara-gara install antivirus baru.

Tengah malam semalam dapat penyelesaian dengan undo system restore. Pastu install antivirus semula. Okey pastu tido dengan lena. Pagi nak open lappy terus windows tak start up. Kalau petang semalam still start up tapi hang satu lappy tak boleh buat apa hingga terpaksa swith off secara paksa, tapi kali ni langsung tak muncul windows.

So terpaksa start up windows dalam versi safe mood dan buat kembali system restore. Mujur keluar windows kat safe mood, kalau tak anta kedai la jawabnye. Tak tahulah apa masalah lappy ni. Naya je kalau pasni terus tak leh on.

Baru nak bersuka ria dengan broadband 1 malaysia yang dibeli daripada kawan Ira semalam.... So far okey aje, nanti akak cite kat entry lain ye Ira...

Hehee meroyan sekejap dengan lappy ni. Dah tengah ari dah ni, sat g nak p makan lak. Balas jejak tak start lagi...adeh...

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative