Assalamualaikum....

Buat watermark baru untuk gambar sebab dah bosan asyik guna perkataan biasa je. Lagi pun, tengok blog Nens guna watermark cantik, nak jugak ada watermark cantik. Hehee boleh pulak macam tu ye.

Tadaa....ni hasil air tangan aku sendiri (macam memasak lak) dengan menggunakan adobe photoshop CS3 dan photoscape. Belasah je la labi-labu, asal ada bunga-bunga cinta sikit, nampak ceria. Yang penting warna merah dan pink/ungu tetap ada.
Kalau nak buat sebagai signature pun boleh ni.... Kiranya 2 in 1 la..
**************
Tak tahu kenapa semenjak dua menjak ni hati asyik terlekat je nak pilih warna pink. Daripada pakaian sampai le blog kalau takde pink, at least ungu ala-ala pink pun takpe la. Rasa macam pink dan ungu tu feminim aje. Padahal aku bukan penggemar pink or ungu yang tegar. Haish

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative