Friday, January 6

Watermark Baru untuk Gambar

Assalamualaikum....

Buat watermark baru untuk gambar sebab dah bosan asyik guna perkataan biasa je. Lagi pun, tengok blog Nens guna watermark cantik, nak jugak ada watermark cantik. Hehee boleh pulak macam tu ye.

Tadaa....ni hasil air tangan aku sendiri (macam memasak lak) dengan menggunakan adobe photoshop CS3 dan photoscape. Belasah je la labi-labu, asal ada bunga-bunga cinta sikit, nampak ceria. Yang penting warna merah dan pink/ungu tetap ada.
Kalau nak buat sebagai signature pun boleh ni.... Kiranya 2 in 1 la..
**************
Tak tahu kenapa semenjak dua menjak ni hati asyik terlekat je nak pilih warna pink. Daripada pakaian sampai le blog kalau takde pink, at least ungu ala-ala pink pun takpe la. Rasa macam pink dan ungu tu feminim aje. Padahal aku bukan penggemar pink or ungu yang tegar. Haish

15 comments:

Daddylicious said...

tak reti dan malas nak buat...:)

Teenager Housemaid said...

wah lawanye..
saya nak signature pun tak reti..huhuhu

Juliet_iRa~" said...

comel..heee..ira suka pink!

pss : kak..ira on9 guna simkad bb celcom 1M tu..;p

MulutPayau said...

cantik w/mark baru tu....akak buat yg biasa2 jer...
Woww...pink kaler...akak pun suka jugak ....

MaryaYusof said...

Wah, cantiknye watermark tu... sy tak reti nak buat...nntlah nak kena install adobe photoshope dulu..ntah bile..huhuuu.. salam kenal & follow~

diana said...

biasala...
pompuan..tak boleh lari dari pink..heheheh

Juliet_iRa~" said...

kak..aritu akk suh ira review psl broadband 1M tu kan?hee

nt dtg blog ira tau..ira ada review..:)

Juliet_iRa~" said...

eh lupa..

akk nape apam xjadi?he..ira sll mmg ikut resipi n alhamdulillah jadi..hee

akk tau x..ira kalo buat..ira mkn 1-2 je..wpon ira suka mkn..sll buat utk org mkn je..hee..nape tah..xselera kot bl sndri msk..;p

Lia Irdelia said...

rajinnya..
hehee,
saya memg x reti..
n x rajin plak nk explore..
heheeee..

L said...

cantik tapi xmau buat.. huhu. sbb xtau..

Jom baca sekejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui ni tak reti pon sis..yg photoscape pon tak trbljr lg..hihi.

Nens Collection said...

cantik2..sy x reti nk buat..
x reti nk gode2..hehe

sy pon suka pink skang,byk2 pilihan warna,last2 amek pink..smpai ke selipar pon pink..auwww gediknye..hehe

diana said...

SENARAI KUMPULAN..

http://www.dianarashid.com/2012/01/senarai-kumpulan-segmen-jom-tingkatkan.html

dwaty said...

cantik... dulu saya pun buat tapi asyik tak kuar... malas dah nak buat...

Dieya said...

fuhh cantik tp malas nk buat hihiih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...