Setiap kali ada nak lawat blog orang menda alah ni muncul. Setiap kali aku preview post aku sendiri pun benda alah ni muncul. Jenuh haih kalau setiap kali nak kena masukkan  word verification. 

Kome tahu tak kenapa jadi macam ni? Malicious sesat dari mana lak dah yang buatkan jadi macam ni? Ni pertama kali jadi macam ni. Aku dah clearkan segala history termasuk cookies tapi tetap muncul menda alat ni. Serabut toi...

Wuu lappy aku dah tercemar ke apa aku pun tak berapa berpengetahuan. Sape2 yang tahu tolong la bagi suggestion.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative