Unusual Traffic?

Setiap kali ada nak lawat blog orang menda alah ni muncul. Setiap kali aku preview post aku sendiri pun benda alah ni muncul. Jenuh haih kalau setiap kali nak kena masukkan  word verification. 

Kome tahu tak kenapa jadi macam ni? Malicious sesat dari mana lak dah yang buatkan jadi macam ni? Ni pertama kali jadi macam ni. Aku dah clearkan segala history termasuk cookies tapi tetap muncul menda alat ni. Serabut toi...

Wuu lappy aku dah tercemar ke apa aku pun tak berapa berpengetahuan. Sape2 yang tahu tolong la bagi suggestion.

Comments

Prettywrite said…
pelik..selalunya kat komen je kan jumpa benda ni..

yna pun tak reti nak tolong..huhu
AIK,NAPE CAMTU..SETAHU YUI TIME KOMEN SELALU LA..HIHI..
fairuz said…
byk sgt org dtg masuk blog agagagaa
fairuz said…
byk sgt org dtg masuk blog agagagaa
pelik tp benar, msih tidak pnh berlaku la,,,
aik..cik bukak xde pon..ntah la,cik kurang tahu psal bnda ni..hee,sorry :D
noor said…
xbaper celik IT...teman tak baper nak tau ler...slm kenal dr nor
dwaty said…
kena set kat setting...
Kancil 8349 said…
ndak dapat menolong juga...
amranaiman said…
g tukar setting kot dkt bahagian comments.. >Show word verification for comments?> No.. kot la buat2 pndai je ni :P
YAYA AZURA said…
Akak rabun IT.. hehe...
Izan Ishak said…
yelah2... ingatkan masa nak komen2 aje ada benda ni. izan pun tak tau apa puncanya...
Munnafendy said…
alamak xtahu la knp...
Tihara said…
pernah jumpa benda ni..selalu sangat..pekinson gak nak menaip nya..tp gigih gak taip :)

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing