Tuesday, January 10

Review alexa tak muncul

Assalamualaikum...

Nak tanya yang dah ada pengalaman, kalau dah review alexa selalu amek masa berapa lama untuk dipublishkan kat bahagian review ye?

Untuk segmen kak diana aku baru review kumpulan pertama pada 6 Januari 2012 dan kumpulan kedua 9 Januari 2012. Try cek semula kumpulan pertama tu tapi review tak muncul pun lagi.

Tetiba konpius betul ke tak step aku review ni. Nak review kumpulan ketiga hold dululah. Tengok beberapa hari lagi muncul ke tak apa yang dah direview tu.

Bila diusha ada je review bertarikh 9 Januari pun dah muncul.. Konpius2...

Mungkin apa yang aku review tak memuaskan hati tuan blog, tapi semua aku bagi 5 star ye. Eh aku tulis camni bukan nak suruh orang bagi aku 5 star gak, tu hak masing-masing dan terpulanglah berapa nak bagi pun.

15 comments:

diana said...

akak rasa dia ambik masa la nak keluar..biasanya akak review satu hari satu ke dua blog je sehari..tak review banyak2...cara santai gitu lebih mudah sebenarnya..

nuyui a.k.a miss YUI said...

alamak..xphm..hihi..

Aishah Jahirah said...

@kak diana
saya tamak sehari satu group saya review..muahaha.pasni nak santai2 mcm akak la...;p

@yui
akak nak explain pun tak taw yui...kena wat research dulu ni.hehee

|| NaFiRaa || said...

errkkk.. tak paham jugak.. mungkin sebab saya x joint alexa review tu kot..heheheh

Juliet_iRa~" said...

ira xfhm la kak..heee..sbb xjoin kot..aritu xsempat join ni..huuu

kak..thanksss..heeee :D

Teenager Housemaid said...

apakah itu alexa??

Ujie said...

sama la kita. akak dah siap review group kita termasuk awak..tapi sume tak keluar.

so, skrg hold dulu..tengok camne.

Izan Ishak said...

kak izan tak pernah buat review alexa lagi... tak reti pun ye...

Picoz Shupalula. said...

tak join alexa. huhu

Dalila Hamid said...

tax tau sgt

MulutPayau said...

sori dik..akak pun tak paham....heheheh

Original CikTeddy said...

er..cik ksong psal ni :D

Ati Masrif said...

alamak ..sori kak ati pun
baru belajaq..

tu pakar blog diana dah jawabkan..hehe~

Prettywrite said...

yna punya pun tak keluar..
mungkin kena ikut cara k.diana tu lah..buat balik..wuuu

Naziman said...

Saya rasa lepas review tu terus muncul, tak perlu tunggu berpa ari lagi..sebab awek saya review blog saya, dia bagitau, tengok2 terus ada..salam kenal..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...