Assalamualaikum...

Nak tanya yang dah ada pengalaman, kalau dah review alexa selalu amek masa berapa lama untuk dipublishkan kat bahagian review ye?

Untuk segmen kak diana aku baru review kumpulan pertama pada 6 Januari 2012 dan kumpulan kedua 9 Januari 2012. Try cek semula kumpulan pertama tu tapi review tak muncul pun lagi.

Tetiba konpius betul ke tak step aku review ni. Nak review kumpulan ketiga hold dululah. Tengok beberapa hari lagi muncul ke tak apa yang dah direview tu.

Bila diusha ada je review bertarikh 9 Januari pun dah muncul.. Konpius2...

Mungkin apa yang aku review tak memuaskan hati tuan blog, tapi semua aku bagi 5 star ye. Eh aku tulis camni bukan nak suruh orang bagi aku 5 star gak, tu hak masing-masing dan terpulanglah berapa nak bagi pun.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative