Nombor Cantik Sebelum Berakhir 2011


Assalamualaikum...

Gambar ni sepatutnya dipublishkan dalam entry pada tahun 2011. Tetapi disebabkan kesibukan ke sana ke mari dan bercuti panjang (tak la panjang sangat pun) maka terperamlah gambar ni kat dalam simpanan seketika. Mujur tak jadi pekasam terus.

Kebetulan masa tu bilangan follower 555-syukran kepada semua follower yang sudi memfollow. Kalau ada di antara kalian yang belum difollow semula silalah maklumkan. Kadang-kadang aku terlepas pandang dan terskip. Jangan kecik hati ye dan jangan takut-takut nak bagitahu aku. Sekarang aku kurang jenguk shoutbox dah.

Kebetulan jumlah entry aku secara keseluruhan pada tahun 2011 ketika tu 222-nampak sangat malas nak update. Orang lain beribu-ribu entry setahun. Hehee takpe mungkin tahun ni akan jadi beribu-ribu (tak boleh confident sangat sebab awal tahun pun dah asyik terskip pos entry).

Kebetulan entry untuk bulan november December pada masa dan ketika tu berjumlah 33-orang lain sebulan dekat ratus-ratus or memang ratus-ratus. Aku setakat 30++ je kot paling banyak entry pun sebulan.

Semua tu hanya kebetulan tapi kena masa dan waktunya maka aku printscreenkan untuk simpanan sendiri dan jadikan entry.

**************
Baru review Kumpulan pertama (kumpulan aku la tu) untuk segmen jom tingkatkan ranking alexa. Untuk kumpulan yang lain insyaallah akan direview secara berperingkat. Ada tiga lagi kumpulan.

Comments

tahniah sis..

eh,apa itu alexa bagai?? xtau..huhu..
Miss Nadya said…
tahniah...eh nad pon tak review lagi aw..hehe..:)

sibuk sgt..:)
Azzah said…
tahniah2.cantik no tu.
Miss Nadya said…
p/s :: hehehe...kene ambil tahu sebab nk mereka sihat..:)
Ujie said…
tahniah!! mmg cun nombor tu..

*saya pun baru review group kita je. tapi sbnrnya tak faham pun apa fungsi alexa tu..^__^
|cah-sahaJa said…
wahh!! congratz!! :)
ZORA said…
30 entri sebulan..ok la 2...kalo zora sikit je kot....huhuh..:)
Shafiq said…
Tahniah
selamat Berblog..
MulutPayau said…
tahniah dik....
30 entry sbulan...ok jugaklah.....akak tak pernah sampai 20 sbulan....
Juliet_iRa~" said…
heee mmg cntik no tu..

kak nt review alexa tu ea..

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing