Assalamualaikum...

Sedu atau dalam bahasa omputehnya hiccup amat menyeksakan dan meletihkan bila terkena. Rasa macam tak boleh bernyawa (melampau je ayat) je bila terkena sedu ni. Nak bercakap pun rasa terganggu dengan sedu, sudahnya termengah-mengah.

Banyak tips atau cara merawat sedu yang boleh dipratikkan. Tapi aku nak share salah satu cara mudah untuk merawat sedu dan insyaallah berkesan. Mesti ramai yang dah tahu, tapi nak share gak.

Caranya ialah tarik nafas panjang2 sambil tekankan jari tengah korang di bahagian belakang cuping telinga korang selama kira-kira tiga minit.

Selamat mencuba bila terkena sedu nanti....

*************
Semenjak dua menjak ni aku BW macam berterabur je-hati tak tenang semua kucar kacir.
Akan cuba review kumpulan ke dua segmen ranking alexa. Moga dapat habiskan kumpulan ke dua ari ni....Chaiyok2...

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative