Assalamualaikum...

Ni kalau buat peraduan lari macam arnab dengan kura-kura pun best ni. Tapi kita ubah sikit Celcom Broadband punya speed vs Siput Sedut. Amacam mahu cuba jom kita buat case study sape lagi laju.

Dengan keadaan internet yang slow dan nyawa-nyawa ikan macam ni, yang nak masuk satu blog pun punya la azab nak tunggu dia loading habis, aku dengan ini mengumumkan pemenangnya ialah si siput sedut.

Ingatkan sebab nak masuk bil baru internet buat hal, tapi ari ni, 8hb dah bil baru pun makin teruk pulak speed dia. Ini sudah melampau wahai celcom. Kenapalah asyik buat hal je ni, penat taw.

Aku: Di hari Jumaat yang mulia ni, kena gigihkan hati supaya terus bersabar. Sabar....itu adalah ujian untuk diri.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative