Saya Sertai Bloglist Miss Nadya



Assalamualaikum...

Semalam lagi nak join tapi tak free. So dah free ni terus buat entry ni. Berjaya gak menjoinkan diri-lama tak join benda-benda macam ni.

Kepada yang berminat nak join bolehlah klik banner kat atas tu. Jom join beramai-ramai jom...:)

Aku dengan ini meng'tag'  Dieya dan Cik Nurul...

p/s: Blog Nad memang dah ada dalam bloglist...;p

Comments

slmt menjoinkan diri ea sis..hihi..

blogger peramah tu nad..
Miss Nadya said…
hehe...perasan dah...ngee...dah follow twitter...nanti rajin2 tuit2 dengan nad yer..:)

p/s :: dah masuk dalam bloglist...masih sudi join...mereka mmg comel...:)
Dieya said…
ok tenkiu tag saya ini

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing