Thursday, December 22

Saya Sertai Bloglist Miss Nadya



Assalamualaikum...

Semalam lagi nak join tapi tak free. So dah free ni terus buat entry ni. Berjaya gak menjoinkan diri-lama tak join benda-benda macam ni.

Kepada yang berminat nak join bolehlah klik banner kat atas tu. Jom join beramai-ramai jom...:)

Aku dengan ini meng'tag'  Dieya dan Cik Nurul...

p/s: Blog Nad memang dah ada dalam bloglist...;p

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt menjoinkan diri ea sis..hihi..

blogger peramah tu nad..

Cik Nurul said...

tq babe! ^^

Miss Nadya said...

hehe...perasan dah...ngee...dah follow twitter...nanti rajin2 tuit2 dengan nad yer..:)

p/s :: dah masuk dalam bloglist...masih sudi join...mereka mmg comel...:)

Dieya said...

ok tenkiu tag saya ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...