Assalamualaikum..

Dengan rasminya hari ini shoubox dibuang daripada blog. Semalam tak sempat nak buang, cuma sempat add shoutmix aje.
gud bye shoutbox..;(

Nampaknya orang pertama yang rasmikan ishoutmix yang baru ialah saudara Farid...
welcome shoutmix..;)

Niat di hati nak daftar dengan chatbox aje kalau tak jumpa yang seakan-akan shoutbox. Jalan-jalan kat blog orang ada yang bagi testimoni pasal ishoutmix ni. Lagi pun tengok ramai jugak yang dah bertukar dan memilih ishoutmix berbanding chatbox.

Seperti yang sedia maklum, ramai blogger kurang senang dengan chatbox sebab function dia yang tak mesra. Setiap kali pergi blog orang nak tinggal jejak terpaksa taip nama, url, mesej. Memang leceh...

Tapi function ishoutmix ni lebih kurang shoutbox gak, nama dan url tu still ada selagi tak clear browsing. So itu memudahkan kita dan orang lain nak tinggal jejak. Sape2 nak daftar dengan ishoutmix tekan sini---ishoutmix

Aku: Biarlah ishoutmix ni kekal free tak macam shoutbox.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative