Say Hai to ishoutmix, bye2 to shoutbox

Assalamualaikum..

Dengan rasminya hari ini shoubox dibuang daripada blog. Semalam tak sempat nak buang, cuma sempat add shoutmix aje.
gud bye shoutbox..;(

Nampaknya orang pertama yang rasmikan ishoutmix yang baru ialah saudara Farid...
welcome shoutmix..;)

Niat di hati nak daftar dengan chatbox aje kalau tak jumpa yang seakan-akan shoutbox. Jalan-jalan kat blog orang ada yang bagi testimoni pasal ishoutmix ni. Lagi pun tengok ramai jugak yang dah bertukar dan memilih ishoutmix berbanding chatbox.

Seperti yang sedia maklum, ramai blogger kurang senang dengan chatbox sebab function dia yang tak mesra. Setiap kali pergi blog orang nak tinggal jejak terpaksa taip nama, url, mesej. Memang leceh...

Tapi function ishoutmix ni lebih kurang shoutbox gak, nama dan url tu still ada selagi tak clear browsing. So itu memudahkan kita dan orang lain nak tinggal jejak. Sape2 nak daftar dengan ishoutmix tekan sini---ishoutmix

Aku: Biarlah ishoutmix ni kekal free tak macam shoutbox.

Comments

ouh...
thanks for the info..
macam nak tukar shoutmix jugakla..
sebab betullah..
guna chatbox ni macam susah ckit..huhu..
tapi, malasnye nak tukar..haih..
oh malas, pergilah dikau..;)
Miss Nadya said…
dah shout..ngee....

tq sayang..:)
Juliet_iRa~" said…
hee..ira nak buang dah kot shoutmix tu..mls da nk buat acc br..:)

kena komen la heee
buat ke twisties satu.. :D
Huhuhuhu.....
Onitsuka_hana said…
bkn shoutmix kena bayar ke.. alaa hana baru tkar shoutmix ke cbox..cbok n choutbox sama ka?
Lia Irdelia said…
eh, eh.. saya org terakhir yg tinggal link kat shoutbox?.. ehhe

p/s : apa specialnya ishoutmix erk..
leh share x?.. huhu.. kurang arifff..
ZORA said…
terbaik....btw zora gune cbox..mcm nak tukar gak la nnti
duan said…
dlm gmbr de nama "duan" la..hehehe..pkai fibox, real time chat tau..free, org mlayu kita bt..
Mohd Izzar said…
operasi menukar shoutbox da bermula ea? tak tukar2 lagi ney..hoho
Ahmad Syuxer said…
ramai pula mogok nak ceraikan shoutmix..nasib baik ada kembarnya yang baik hati tak nak caj pe2..syuk pun nak tkar gak hehe
YAYA AZURA said…
nampak gaya kena tukar jugak nie...biar kekal free kan..
pena rozie said…
Nasib baik ingatkan. PR pun dah lupe
ummuainries said…
Terima kasih cik aisha...atas perkongsian info ni...X sempat lagi nak tukar...sedikit masa lagi baru berkesempatan agaknya...:-))
ILA HonEyBuNNy said…
ila xtukar lagi neh..

xtau bila nak tukar..kekek
MulutPayau said…
akak dah buang s/box.....tapi malas pulak nak letak yng baru...
♥e'in♥ said…
e'in mmg tak gune dua shoutbox nie.. tp e'in tatau ape name shoutbox yg gune sekarang.. amek kat free-shoutbox.net heee..
Dieya said…
sha aku guna fibox..hiihi
Nens Collection said…
sy x letak pape dh..takut blog pusing..shoutbox pon buang..
Munnafendy said…
blog ai dua2 xda...haha xminat nak letak =P
wahida said…
tak pernah pakai kotak2 jerit ni...mcm rasa rimas pun ada...tu saya lah...hehe...
ZaNNa said…
ok nak buat jugakk..thx

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing