Friday, December 23

JOM TINGKATKAN RANKING ALEXA

Assalamualaikum...


Bila tengok ranking alexa aku, memang teruk rasanya. Aku pun tak berapa nak faham pasal alexa ni. Tak pe kita join dulu sambil-sambil memahamkan diri.

Sesiapa yang berminat nak join silalah klik banner di atas tu. Nak tahu lebih lanjut mengenai segmen ni pun silalah klik banner di atas. 

Tarikh tutup penyertaan  1 january 2012

10 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

erk..yui xtau bnda ni kak..hihi..

Nens Collection said...

alexa tu ape ek..mmg x pernah dengar sblom ni..kene terjah ni..;)

Abg Stalker said...

abg x tahu la mende ni psl apa sgt.alexa ni x dpt duit kn?err..

syaz@rozelt said...

nice!..simple je entry join segmen..hehe

::WafaIrdina:: said...

me 2...rangking sy pn truk jugak..p xtw nk naek kan cmne...give me some advice pls...^^

diana said...

terima kasih sudi join..
tunggu senarai kumpulan dan link review keluar dulu baru kita review ok..
mudah je.nanti akak letak sekali link untuk setiap blogger.sapa nak review klik je link tuan punya blog dan isi form review tu..

Ahmad Syuxer said...

kalau main seo penting alexa ni..hehe..apapun syuk pun nak join gak nanti..insyaAllah

Miss Nadya said...

eh eh..macam minat nih..:)

p/s :: hehe..sweet kan??nad geram..:)

shopping jgn xshopping..:)

tu lah...dalam bilik mesyuarat tadi boleh pulak budak tu kata..saya tak de niat nk jatuhkan awk...nk ter loya dengar..

Munnafendy said...

i loveeeee kucing so much!! tp nnti dah kawin xleh bela dh...erm..

Prettywrite said...

salam kenal..
datang dari blog k.diana..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...