Assalamualaikum....

Hujan kat Putrajaya dah renyai2. Daripada tadi lagi tak henti2 hujannya, hujan rahmat.... Sejuk sangat2, bahana tak cukup lemak, gigil kaki nak tekan pedal minyak pun. Melampaunya..... Haha. Sebenarnya tadi turun Kuala Lumpur, servis kereta.

Dari KL rushing ke Putrajaya sebab mak aku ada appointment dengan doktor kat Putrajaya pukul 3 petang. Bajet boleh sampai lewat cikit aje. Tapi sebaliknya pula yang berlaku, hujan lebat on da way dari KL tu. Bila hujan, maka traffik pun menjadi tak lancar. Temujanji di tunda ke hari lain sebab lewat sampai...Ngeh3...

Baru ingat nak drift sebab kereta baru servis, rasa best sikit berbanding sebelum servis. Nak drift apanya dah jem, kaki asyik tekan brek je la.  Hujan pula mengikut sampai Putrajaya. Drift dalam hujan=bahaya. Ala aku cakap je drift tapi takpun sebenarnya. Tak pernah lagi tekan minyak lebih daripada 130km/j.

Singgah Masjid Besi, wah musim orang nikah. Hari ni dengar2 lima pasangan bernikah kat masjid tu. Ye la Datuk Syed Muzaffar pun nikah kat situkan dulu. Oh ya masjid besi tu orang2 sekitar Putrajaya yang panggil, sebabnya kurang pasti tapi mungkin sebab struktur masjid ni banyak diperbuat daripada besi berbanding masjid lain kot. Nama rasminya Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin.

Aku: Insyaallah nanti kalau ada masa terluang jejak semua akan dibalas. Sekarang pun curi2 taip entry, ada benda lain yang nak dibuat ni, drive balik. Line internet pun bertukar ke EDGE, mana 3Gnye..haish

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative