Monday, December 19

Celcom lagi.....

Assalamualaikum...

Selamat petang semua. Ada sape-sape yang guna broandband celcom tak? Korang punya ada masalah macam aku ke tak? Semenjak dua menjak ni celcom kerap buat hal. Nak tukar broadband lain nanti terus tak dapat line lak, talian tetap lagilah tolak tepi buat masa ni.

Masalah utamanya slow gila broadband celcom sekarang ni. Dah la tu, menyakitkan hati betul bila pages dah cannot be display bila di refresh asyik keluar maklumat bil aje. Dalam hati sebuk ajelah haih. Macam orang tak bayar bil je. Nak back balik dah tak boleh lak tu. Grrr...



Slow pun slow la... Asal boleh jalan-jalan blog orang gak. Take time lebih sikit dari biasa pun takpe la.

Aku: Bukan blog walking dah tapi dah jadi blog rangkak..Hihi

18 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

almk..xguna clcom..

MulutPayau said...

Dik.....samalah ngan BB akak...celcom punya....lembap semacam jer...

Lady Rina said...

akak pun guna line celcom gak..memang teruksssss line skrg ni...:(

chae ra said...

betul2..skang ni mmg line asyik slow je..
sabo je la..
nasib bek kat u ade wifi..baru dpt skodeng blog org..

teratai said...

saya pun guna broadband celcom, kadang2 ok, kadang2 slow...drpd x ada, baiklah ada kan...

ZORA said...

btol2..jnji dapat balas jejak..:P

ZORA said...

btol2..jnji dapat balas jejak..:P

Juliet_iRa~" said...

hehehe ;p

ira pnya celcom ok je kak..:)

mgkin tgh upgrade line x??

♥e'in♥ said...

e'in gune p1 kak.. laju je.. hehehe..

Daddylicious said...

aah pakai bb sama gak ni...laju selepas bayar...:)

ILA HonEyBuNNy said...

ya...

la guna celcom...2 mgu lepas clcm berukband ila slow gila y A& T....

then guna y satu g...yang tu laju lak...geramm gila dgn clcm neh kan..

skrg dah ok kedua2 berukbnd..laju sudah.ehhe..nti ok kot..line tu..heheh

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

wah...blog rangkak, janji dapat bw juga la kan.... tp semput sikit la yer... semoga tabah!... hahaha...
sy pon celcom bb user gaks....cam hampagas gak line...tp sejak 2 menjak ni, cam ok plak

Teenager Housemaid said...

kat rumah guna unifi..
tapi handphone pakai celcom and internet celcom, memang lamat sangat..
hishh..tension je kalau online pakai fon..huhu..
pakaila unifi..;)
line die best,..

Bui Junaidi said...

kalau RANGKAK dlm bhs sarawak means,kuat makan..hehehe

dulu bui guna celcom..mcm ni lah asyik bermasalah,sekali bui tukar ke maxis,baru puas hati sgt..*_*

Ahmad Syuxer said...

celcom broadband syuk ok je..:)..laju memanjang..hehe

Onitsuka_hana said...

tukar strymx lah :)

Anonymous said...

aku pun sama gak...bru topup celcom skmm, terus connection cam siput mati...nanti kalau tanya careline, diorang kata naiktaraf la...apa la...nasib rumah ada wifi, dpt jugak meluah perasaan kt blog nih...kepada celcom ; jgn ingat korang dh luas sangat kebajikan pelanggan dilupakan...

Anonymous said...

Celcom mmg slow gila dari dula skrang dan slamenye. Konon promote leh tgh video Hd. Haram jdh Hd. Plg low pun semput.antara siput. Semut. Katok tkdop kaki. Kura penyu.. sloww lgi celcom. Dah fedap pkai celcom. Promote lebih. Klau perkhidmatan puas hati tkpe. Ni haramm jadah. Sorry kasar bhasa. Tpi mmg cmtu. Fedap fedap. Tukar num lain. Tknk celcom. Bru puas hatii.dgn promote dan janji kelajuannya. Besttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...