Assalamualaikum...

Selamat petang semua. Ada sape-sape yang guna broandband celcom tak? Korang punya ada masalah macam aku ke tak? Semenjak dua menjak ni celcom kerap buat hal. Nak tukar broadband lain nanti terus tak dapat line lak, talian tetap lagilah tolak tepi buat masa ni.

Masalah utamanya slow gila broadband celcom sekarang ni. Dah la tu, menyakitkan hati betul bila pages dah cannot be display bila di refresh asyik keluar maklumat bil aje. Dalam hati sebuk ajelah haih. Macam orang tak bayar bil je. Nak back balik dah tak boleh lak tu. Grrr...




Slow pun slow la... Asal boleh jalan-jalan blog orang gak. Take time lebih sikit dari biasa pun takpe la.

Aku: Bukan blog walking dah tapi dah jadi blog rangkak..Hihi

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative