Balik Kampung Selesaikan Urusan Peribadi

Assalamualaikum....

Saat dan ketika ini aku dah selamat berada di kampung halaman. Tengah hari tadi sampainya. Kepenatan dan keseronokan dah tak tahu yang mana. Sape tak seronok balik kampung halaman kan, tempat dibesarkan.

Tak tahu lagi bila balik KL semula tapi kalau tak hari Rabu, hari Khamis la. Dan apa yang pasti kat kampung aku ni dapat EDGE (2.5) je paling tinggi kalau guna celcom la. Sape guna maxis rasanya 3G dapat sini.

Dan yang tak bestnya broadband register kat KL ni bila balik Perak dia selalu sangkut-sangkut dan susah teramat nak connect. Kalau sepupu aku punya broadband dia memang duduk area Perak gak, balik kampung boleh la guna gak dan laju jugaklah walaupun GPRS/EDGE.

Call customer careline celcom pun tak dapat selesaikan. Tak puas hati gak padahal dua-dua pun celcom, packages pun sama aje kalau tak salah aku.

Aku: Berjaya post entry ni pun dah hepy. Bukan senang nak connect broadband kat sini. Banyak benda kena selesaikan, rumah dah jadi rumah tinggal biasalah....#_@

Comments

yan said…
same thing happen to me kalau balik Johor.. sakit hati je...
MulutPayau said…
wahhhh...seronoknya dapat pulang ke kampung...okehhh dik selesaikan mana yg perlu diselesaikan dulu..
♥e'in♥ said…
biasa laa awak.. yg penting selesaikan dulu hal awk tu.. :)
ZORA said…
selamat [lng ke kmpung..:P
Totie@Tomy said…
tak sabar nak balik kampung masa berpantang nanti..
Cik Bambam said…
bercinta lar ngan internet eh.. lambat yg amat..huhuhu
hyz said…
guna broadband kn byk bersabar.. hehe
Juliet_iRa~" said…
hee..selamat duduk kampung n settlekan apa y ptt.. :)

best kan blk kg bila lama xblk...heee
Nens Collection said…
akhirnye broadband bulih berjasa juga..hihi..;)
Tihara said…
salam ,

best nye blk kampung :)

jemput join GA di blog akak yer :)
Yatie Awang said…
hahaa...oklah tu..daripada tak boleh...
Amin..selamat sampai
boleh pulak macam tu yer??? padahal same network je Celcom.... hehe.... ni Celcom dengki la ni xbagi awak online :P~

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing