Tak Geli Dah...

Assalamualaikum...

Uit sape yang cakap geli tu?
si kecik yang menggelikan?

Meh nak tunjuk lagi picture daripada geli menjadi tidak geli. Layan....

tengah ngigau apa tak tau la budak ni..
muahhh...i kiss u masa ngigau.buncitnye perut, terlebih minum susu ni.
bestnya kome tido...:)
bersepah2 le pulak tido...buas sunggoh..

Adakah anda masih geli? Pasni mesti tak geli dah... ;)

bulu kitaorang baru je mula tumbuh....nak manja2 ngan bonda Rab le...
tengoklah bulu kitaorang dah tebal...well seronok pulak main tindih2 ni...
sayalah si rabbit IT yg masa kecik2 tak berbulu tu...

Mereka ialah arnab belaan aku suatu ketika dulu. Tujuh ekor si Bonda Rab tu beranak. Aku la jadi baby sitternya. Bonda Rab bukan reti jaga baby2 dia pun. Nak bagi menyusu pun kedekut, jenuh kena pegang. Haish....Dah arwah kot mereka semua..:(

Comments

lar..cam hamster..

rupanya arnab..
Nens Collection said…
comelnyeeee...akak suke sgt2..comel..mcm kucing pon ade..hehe

arwah kemana tu aisha..atas panggang lidi satay ke..hehe..

tp kesian rasa nk eat mereka ni..huhu
cikji said…
haha arnab rupenya! igtkan natang apa la aritu.cik aisha punya pets ek?mesti dah sekandang kat umah kan.yelah,skali beranak byk je tuh
Aleeyaah Darn said…
Alolo.
Mama rabit niy mmg malas tahap cipan meniarap.
Kne pakse dy bagi susu. Tedekot kan.
igtkn apela td..rabit..comel..
♥e'in♥ said…
baru lahir tu pegang mmg geli laa.. bile dh besa sikit comel!
cik aisha said…
@nuyui a.k.a miss YUI
haha ado iras2 kot ghope deme...
cik aisha said…
@Nens Collection
mmg comey....tp bila dah besar xlarat nak jaga dah ramai sngat.
ada yg kena smbelih,ada yg bg org,ada yg hilang n ada yg mati.apapun saya xkn mkn daging dia sebab xsmpai ati la...mmg kesian...
cik aisha said…
@cikji
dulu dah lama cikji.mreka sekeluarga pun mmg dah sekandang....anak2 plus mak n ayah=9 ekor.huhuu.
cik aisha said…
@Aleeyaah Darn
rasa cam nak sekeh2 je mama rabit tu dulu.haha tp xpe gak boleh main dgn baby2 dia bila tolong jaga...;p
cik aisha said…
@アヌムちゃん
rabbit....dah berbulu comel n xgeli...
cik aisha said…
@♥e'in♥
haha rasa mcm pegang getah aje bila pgg yg new born xberbulu tu....
btol tu..cuma time bru2 lahir tu mmg nmpk geli sikit la kan..heee..dh byk bulu..comell.
Syuxer said…
geli pada mulanya hehe..tapi bila dia dah besar comel plak hehe
Arpiiz said…
laa, anak arnab rupanya, ingatkan anak sapa..hehe
@ アヌムちゃん
kecik2 geli....besar dah tak geli tp betul2 besar pun xbest dah xblh main....
@Syuxer
comey dan comot..dua2 sekali.;p
@Arpiiz
la kamu ingat anak sape?hehee
C'Jai said…
Comeynya...tentu sekarang ni dah jd 'warga emas'...hehe..

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing