Assalamualaikum....

Hari ni aktiviti dari pagi sampai petang kat PWTC. Maklumlah kat sana kan tengah berlangsung MISE, BN Youth Job Fair dan Pesta Makanan.

Sebenarnya aku follow kakak aku sebab dia bertugas kat salah satu booth kat MISE (Malaysia International Seafood Exposition). Kat MISE tu ada pameran yang tunjuk binatang ni:

Ni la Lobster ataupun bahasa melayunya Udang Karang. Mahal beb, tak layak aku makan kau kot lobster. Harga kat restoran boleh mencecah sehingga RM400 sekilo menurut sorang encik tu. (Kualiti picture memang hancur sebab guna hanset canggih sangat. Har3 kamera tak bawak sebab lupa nak cas bateri).

aku: pokai kalau tiap2 hari mengidam makan lobster ni.eh ada ke yang mengidam hari2 benda yang sama.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative