Saturday, November 19

RM400 sekilo...Pokai...

Assalamualaikum....

Hari ni aktiviti dari pagi sampai petang kat PWTC. Maklumlah kat sana kan tengah berlangsung MISE, BN Youth Job Fair dan Pesta Makanan.

Sebenarnya aku follow kakak aku sebab dia bertugas kat salah satu booth kat MISE (Malaysia International Seafood Exposition). Kat MISE tu ada pameran yang tunjuk binatang ni:
Ni la Lobster ataupun bahasa melayunya Udang Karang. Mahal beb, tak layak aku makan kau kot lobster. Harga kat restoran boleh mencecah sehingga RM400 sekilo menurut sorang encik tu. (Kualiti picture memang hancur sebab guna hanset canggih sangat. Har3 kamera tak bawak sebab lupa nak cas bateri).

aku: pokai kalau tiap2 hari mengidam makan lobster ni.eh ada ke yang mengidam hari2 benda yang sama.

16 comments:

tamlegend said...

wow...habis separuh gaji cik tam sebulan cik aisha...

EmpayarUtama said...

Cari yang murah dan sewaktu dengannya udah le... :)

suha said...

sila blnje cik suha,pelis (^_^)

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

@tamlegend
okey la tu separuh aje gaji kalau sebulan...hehee.kalau sy sebuln pun xckp...

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

@EmpayarUtama
gantikan dgn udang yg xmahal sgt...;p

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

@suha
wah tidak mampu lg mahu belanja yg mahal2 ni...;p

L said...

waaa. mahalnyer.. huhu

jom baca kejap..=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

Totie@Tomy said...

alamak kalau mengidam ni naya hubby kena wat kuar duit simpanan..hehe

Daddylicious said...

rasa macam makan kasut adidas sepasang...hehe

Run Away said...

wah...mahal....kalau betul2 sedap takpa..ni biasa2 jew kan...;d

nuyui a.k.a miss YUI said...

pergh..byr sewa umh lg bgus\!

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

@ L
yep mahal tu....

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

@Totie@Tomy
hehee utk isteri n baby lam perut, mesti sanggup jugak.

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

@Daddylicious
baik rembat adidas sepasangkan.;p

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

@Run Away
haha xpenah rasa lg dik...;p

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

@nuyui a.k.a miss YUI
betol...lepas sewa sbln ni...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...