Reading list tak function


Dah tak function pegi kat google reader lak....sama aje dua2nya. Dua2 tak showkan entry blog2 yang difollow. Demam kot mereka2 ini. 

Aku: Kang dengan tuan blog pun demam sekali.

Comments

Cik Bambam said…
mende alah ni mmg lama x berfungsi..huhu.. try baca guna google reader lak.. kompem ade! :P
huuh,bnda tu dah bermnggu jd kat yui..alternatif len,guna bloglist..hehe..
Bui Junaidi said…
kadang2 ada,kadang2 takder..mcm chipmore
kajaharuna said…
saya punye pun selalu jdi mcm ni.. tp bile di of, pastu on balik, baru dia muncul..
@Cik Bambam
kat google reader pn xkuar.selalu kalau jadi camni google reader boleh je.kali ni xboleh lak.
@nuyui a.k.a miss YUI
dah lama tak jadi mcm ni yui....dulu2 slalu gak jadi...ye la bloglist je la alternatifnya...
@Bui Junaidi
ini chipslost dah kak....xmuncul2 sejak ptg smlm.huhuu
@kajaharuna
mmg demam la gitu.....akak of ,on,of on xmo muncul jugak...adeh...
Run Away said…
jap ada..jap tak ada...hekhek...;d
mmg cnggini..skang pn xdpt.dh lma kot
ILA HonEyBuNNy said…
betul tu..
kadang2 xfungsi...
@Niena Pengembara Ilahi
saya last jd camni awal berbln2 yg lepas.kiranya lama dah xjd, 2 mcm tertanya2 je..skang alhamdulillah dah oke.
@ILA HonEyBuNNy
semua orang pun jadi camni la gitu...xpa la bukan saya sorang...;p

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing