Tuesday, November 22

Reading list tak function


Dah tak function pegi kat google reader lak....sama aje dua2nya. Dua2 tak showkan entry blog2 yang difollow. Demam kot mereka2 ini. 

Aku: Kang dengan tuan blog pun demam sekali.

14 comments:

Cik Bambam said...

mende alah ni mmg lama x berfungsi..huhu.. try baca guna google reader lak.. kompem ade! :P

nuyui a.k.a miss YUI said...

huuh,bnda tu dah bermnggu jd kat yui..alternatif len,guna bloglist..hehe..

Bui Junaidi said...

kadang2 ada,kadang2 takder..mcm chipmore

kajaharuna said...

saya punye pun selalu jdi mcm ni.. tp bile di of, pastu on balik, baru dia muncul..

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

@Cik Bambam
kat google reader pn xkuar.selalu kalau jadi camni google reader boleh je.kali ni xboleh lak.

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

@nuyui a.k.a miss YUI
dah lama tak jadi mcm ni yui....dulu2 slalu gak jadi...ye la bloglist je la alternatifnya...

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

@Bui Junaidi
ini chipslost dah kak....xmuncul2 sejak ptg smlm.huhuu

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

@kajaharuna
mmg demam la gitu.....akak of ,on,of on xmo muncul jugak...adeh...

Run Away said...

jap ada..jap tak ada...hekhek...;d

Niena Pengembara Ilahi said...

mmg cnggini..skang pn xdpt.dh lma kot

ILA HonEyBuNNy said...

betul tu..
kadang2 xfungsi...

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

@Run Away
main cak2 kot..;p

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

@Niena Pengembara Ilahi
saya last jd camni awal berbln2 yg lepas.kiranya lama dah xjd, 2 mcm tertanya2 je..skang alhamdulillah dah oke.

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

@ILA HonEyBuNNy
semua orang pun jadi camni la gitu...xpa la bukan saya sorang...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...