Assalamualaikum....(ini post melekat, harap maklum)

Perasan tak kat sidebar tu bloglistnya belum terisi lagi mana-mana blog. Dah lama terbiar macam tu je. Kepada sahabat-sahabat follower kalau anda sudi blog anda berada dalam bloglist blog picisan aku ni, silalah tinggalkan komen kat entry ni.

Anda semua tak perlu buat entry pun untuk join bloglist blog ni. Simple je tinggalkan komen kat entry ni je. Cuma nak memudahkan aku silalah nyatakan nak masuk kat boboy ke gegurl dan URL blog korang. Pening nak tick satu2. Tolong ye..

Contoh:
Gegurl
arisyahjahirah.blogspot.com

Tu je... Terima kasih.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative