Tuesday, November 15

Join Bloglist Blog Ni

Assalamualaikum....(ini post melekat, harap maklum)

Perasan tak kat sidebar tu bloglistnya belum terisi lagi mana-mana blog. Dah lama terbiar macam tu je. Kepada sahabat-sahabat follower kalau anda sudi blog anda berada dalam bloglist blog picisan aku ni, silalah tinggalkan komen kat entry ni.

Anda semua tak perlu buat entry pun untuk join bloglist blog ni. Simple je tinggalkan komen kat entry ni je. Cuma nak memudahkan aku silalah nyatakan nak masuk kat boboy ke gegurl dan URL blog korang. Pening nak tick satu2. Tolong ye..

Contoh:
Gegurl
arisyahjahirah.blogspot.com

Tu je... Terima kasih.

24 comments:

Run Away said...

sy nak juin gak...;d http://run-awayy2112.blogspot.com

akoo pae said...

gegurl~ (haha geli nak tulih pkataan ni)

sometimeshepisometimessad.blogspot.com

MulutPayau said...

Assalamualaikum dik...

Bloglist untuk mak2 bonda tak de ke????...hehhehe

ZORA said...

zora nak.....hahaha
boboy
http://www.pe-ta-nge.com

nuyui a.k.a miss YUI said...

ada kosng ag tak??

gugurl..
http://nusha1706.blogspot.com

Bui Junaidi said...

gigil..hehe..gegurl
http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/

kak bui nak jadik blog list awak..

TuN TeJa said...

Gegurl
udikdee.blogspot.com

cik aisha said...

@Run Away
terima kasih join..:)

@akoo pae
haha tetiba geli gak...xpe nanti2 kita tuka..hehee.terima kasih join..:)

@MulutPayau
Waalaikumussalam kak...
setakat ni xde...xpe saya masukkan akak kat hati gegurl.nanti akan diubah gak....boleh ye kak..:)

@ ZORA
terima kasih zora join..:)

@ nuyui a.k.a miss YUI
banyak lg kosongnye yui...terima kasih join..:)

@Bui Junaidi
haha gigil ke gegurl....terima kasih join....:)

@ TuN TeJa
terima kasih join...:)

cikji said...

gegurl (tetiba perasan muda walhal dh jadi bini org pun ekekeke)


http://cikji.blogspot.com

ILA HonEyBuNNy said...

hehe....

ila nak jugak...hehehhe

gegurl....

http://iladelarossa.blogspot.com/

kajaharuna said...

yeahhh saya join bebeh :)
http://kjaharun91.blogspot.com/

Daddylicious said...

macam best jer join ni...:)

Naqya Nazrey said...

Saya pun berminat jugak :D

http://alimujahidah.blogspot.com

Aleeyaah Darn said...

nak join jugak !
gegurl. ~

http://haminglam.blogspot.com/

Syuxer said...

syuk nak..

http://syuxermelankolia.blogspot.com/

cam biasa area laki hehe

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

@ cikji
aha.....bini org tp comey...;p...trima kasih join..:)

Nens Collection said...

gegerl jgak ler..hehe

http://www.nenscollection.blogspot.com/

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

@ILA HonEyBuNNy
dah add.trma kasih ila join....:)

@kajaharuna
terima kasih kaja....:)

@Daddylicious
saya add daddylicious kt bloglist k..:)

@Naqya Nazrey
terima kasih naqya...:)

@Aleeyaah Darn
terima kasih aleeyah...:)

@Syuxer
oke syuk dah add.terima kasih...:)

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

@Nens Collection
dah add...terima kasih...:)

Lia Irdelia said...

nak join jugak.. :)

gugurl

http://i-irdelia-memylife.blogspot.com/

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

@Lia Irdelia
dah add...trma kasih join...;)

Anonymous said...

folow sni.btw,folow ena.ada hadiah utk new follower :P

kajaharuna said...

sama-sama :)
cepat upadate ehh.. saya tunggu ni~

Anonymous said...

Thanks! Helped by the spot!

my webpage :: business hosting web ()

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...