Blogger bermusim

Assalamualaikum

Apakah maksudnya blogger bermusim? Adakah anda termasuk dalam kategori tersebut wahai sahabat-sahabat blogger sekalian. Ce cermin blog anda boleh tercalon ke tak sebagai blogger bermusim.

Haha just kidding. Sebenarnya tuan empunya blog ni sendiri yang dah jadi blogger bermusim. Ala macam biskut chipsmore tu la, kejap ada, kejap xde. Maen aci2 le pulok. Hoho.

Sebab2 utama terpaksa menjadi blogger bermusim:

1) Takde laptop or internet sendiri

2) Internet bermasalah sokmo deh, masalah problem aje la sonang cito

3) Kesibukan dengan kehidupan seharian

4) Menguruskan hal yang diluar jangkaan

5) Mood atau idea dah lari pecut meninggalkan dunia blog

6) Sebab2 lain

Eh macam bagi alasan je tu. Nilaikan sendiri setiap benda berlaku ada sebabnyakan. Tapi nombor lima tu tak relevan sangat. Idea insyaallah tetap ada sebab banyak berlaku dalam hidup yang nak di entrykan, tapi masa dan keperluan tu kadang2 tak ada. Mood sengal tu biasa le.

Kalau  boleh tak nak jadi blogger bermusim, blogger chipsmore. Huhuuu.

Comments

tamlegend said…
cik tam boleh berkira bermusim jugak la...sebab sibuk dengan urusan seharian...tp at least cik tam mesti tinggalkan satu entri seminggu kot...hehehe...
hehe..yui lak..ari cuti jrg benor update terutama sabtu ahad..

hehe..
Nens Collection said…
chipsmore sedap dimakan..hehe..
cik aisha said…
@tamlegend
ok le tu seminggu satu dari terus senyap je...haha..masa terhadkan.:)
cik aisha said…
@nuyui a.k.a miss YUI
hujung mgu le nak merendek or relaks2..hehee
cik aisha said…
@Nens Collection
blog cik aisha xblh dmkn..hahaha
Azzah said…
sekarang memang musim orang malas update kan?termasuklah saya..kat tempat keje ada idea..bila dah depan laptop,idea hilang
Mohd Izzar said…
ye..saya tergolong..huhu...
ketandusan idea...update jgk..
tp, da x salu..mgkin busy dgn kehidupan sbgi sorang pelajar kot..hoh
cik aisha said…
@Azzah
tu la...saya pun blogger lelap je jadinya..;p
cik aisha said…
@Mohd Izzar
student's life pun ada masa terlalu bz dan ada masa dgn kwn2...xkn nak hadap blog je kan...hehee

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing