Assalamualaikum

Apakah maksudnya blogger bermusim? Adakah anda termasuk dalam kategori tersebut wahai sahabat-sahabat blogger sekalian. Ce cermin blog anda boleh tercalon ke tak sebagai blogger bermusim.

Haha just kidding. Sebenarnya tuan empunya blog ni sendiri yang dah jadi blogger bermusim. Ala macam biskut chipsmore tu la, kejap ada, kejap xde. Maen aci2 le pulok. Hoho.

Sebab2 utama terpaksa menjadi blogger bermusim:

1) Takde laptop or internet sendiri

2) Internet bermasalah sokmo deh, masalah problem aje la sonang cito

3) Kesibukan dengan kehidupan seharian

4) Menguruskan hal yang diluar jangkaan

5) Mood atau idea dah lari pecut meninggalkan dunia blog

6) Sebab2 lain

Eh macam bagi alasan je tu. Nilaikan sendiri setiap benda berlaku ada sebabnyakan. Tapi nombor lima tu tak relevan sangat. Idea insyaallah tetap ada sebab banyak berlaku dalam hidup yang nak di entrykan, tapi masa dan keperluan tu kadang2 tak ada. Mood sengal tu biasa le.

Kalau  boleh tak nak jadi blogger bermusim, blogger chipsmore. Huhuuu.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative