Assalamualaikum...

Hohoo tetiba me'recall kembali peristiwa mencari kasut bertutup kat sebuah kedai dulu. Maklumlah nak cari kasut bertutup yang murah2 je pun time tu.

Belek punya belek berkenan la kat design satu kasut tu. Cantik design dia tapi yang display tu size 6 ke 7 macam tu la. Tanya la tokey tu, saiz paling kecik berapa? Dia cakap ada saiz 4. So aku mintak la dia carikan saiz 4 paling kecik tu.
Dah jumpa saiz tersebut, tiba le sesi men'try kasut tersebut. Pakai pastu try catwalk. Mak aih celus kau.... Aku rasa kalau aku jalan mahu berkaki ayam sebab kasut tu tertinggal. Ni kalau pakai dengan stoking pun, kena cari stoking yang tebal baru tak celus kot. Takkan nak pakai soak bola tu kot? Ayoyo..

Dengan muka sedih pilih la design lain dan minta dia carikan yang paling kecik saiz... Dengan harapan dapat la yang match dengan kaki. Tapi sama je. Buat penat belek je.

So buat muka paling sedih cakap kat tokey tu, takpa la tokey tak boleh la nanti pakai saya tertinggal kasut lak. Kah2 macam kelakar je cakap macam tu.

Aku dengar la tokey tu membebel2, tapi tak amek peduli sangat menada dia bebelkan. Pastu dia tunjuk dengan jari dia 'you pegi tengok sana la'.

Aku  tengok la direction jari dia tunjuk, kurang asam punya tokey (dalam hati je la). Dapat agak tak apa? Ce teka...

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
Tak payah la teka kot.... 



Haha kasut kanak2 dia suh aku try... Hampagas betol..terbako ati den.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative