Assalamualaikum....

Isu blog yang kena remove  sebab approved komen yang mempunyai URL link (hyperlink)  membuatkan aku mengambil langkah keselamatan dengan tidak meng approve komen yang mempunyai URL hyperlink. Bukan sesuka hati tak nak approve komen orang tapi bila terbaca pasal kemungkinan blog akan didetek sebagai blog spam maka langkah tersebut terpaksa diambil.

Ramai sahabat blogger yang dah bincang pasal ni, so nak taw lebih lanjut google la sebab aku da lupa link2nye.

Aku tidak mahu dikatakan kejam. Jadinya diminta jasa baik semua supaya tidak meninggalkan link di kotak komen. Tinggal kat shoutmix ye.

P/S: Tuan blog kurang sihat so insyaallah jika takde sebarang halangan, tuan blog akan jejak semula yang dah follow, dah komen dan dah tinggal jejak kat shoutmix tu. Terima kasih semua.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative