Tak boleh komen, HELP ME..:(

Assalamualaikum...
Kepada sahabat2 blogger semua, tolong camne nak bagi komen muncul? Aku tak penah ubah blog ni punya setting, memang tak de masa pun. Memang tak usik langsung dan dah perasan tak muncul ni baru godek2, settingnya masih seperti dulu tapi komen still tak muncul. Apa yang berlaku ni? Anyone hadapi problem macam aku gak? Waa....sangat dukacita. Rasanya dah tengok dengan teliti setting .. Time kasih rakan blogger Niena Pengembara Ilahi kerana memberitahu di shoutmix.
TOLONG.....

Comments

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing