Thursday, July 14

Suami yang hilang

repost entry
A lady went to the police station to file a report for her missing Husband:

Lady: I lost my Husband.

Inspector: What is his height?

Lady: I never noticed.

Inspector: Slim or healthy?

Lady: Not slim can be healthy.

Inspector: Colour of eyes?

Lady: Never noticed.

Inspector: Colour of hair?

Lady: Changes according to season.

Inspector: What was he wearing?

Lady: Suit/casuals, I don’t remember exactly.

Inspector: Was somebody with him?

Lady: Yes my Labrador dog, Calvin, tied with a golden chain, height 30 inches, healthy, blue eyes, blackish brown hair, his left foot thumb nail is slightly broken, he never barks, wearing a golden belt studded with blue balls, he likes non veg food, we eat together, we jog together…. And the lady started crying…..

Inspector: Let’s search for the dog first!

Wakakaka.... :)

**credit to funny forum

21 comments:

Khairil said...

haha..hampeh punya bini..laki sendiri tak ingat...

Syuxer said...

sadis betul punye wife T_T..anjing dia ingat,tapi suami plak dia x ingat..isk isk

**::CIKNUURUL::** said...

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,jumpe pon,..hahaha,..adeii,..sedih tol cri kotak komen,.cm chipsmore,.hik3,.


xtau dh nk komen ape,ilangg ayt td,.wuwuu

Niena Pengembara Ilahi said...

nampaknye dia lbih kenal anjing dia dari suami dia.. hehehe

Mohd Izzar said...

hahaha...isteri dia lbh knl anjing dia daari suami dia..adei

Arpiiz said...

haha, rupanya anjing tu lebih diberi perhatian..^^

cik aisha said...

@Khairil
huhuu xsmpt berkenalan kot...

cik aisha said...

@Syuxer
dia bela anjing tu lama dari kenal hubby dia la kot...kui3

cik aisha said...

@ **::CIKNUURUL::**
CN...tu pasal la komen box pnya setting asyik terubah je...waaa saba aje la

ASaDa RyutaRo said...

sabor je lah ngan bini si hilang tu. nasib baiklah sedar lagi laki dia hilang.

entah2 sedar suami hilang sebab anjing tu hilang bersama. kakakaka..

cik aisha said...

@Niena Pengembara Ilahi
gitu gayanye nmpknye macam tu la.hik2

cik aisha said...

@Mohd Izzar
ha ah cam2 la gayanye...kui3

cik aisha said...

@Arpiiz
kesian laki dia erk...hik2

cik aisha said...

@ASaDa RyutaRo
tu la ntah2 cari anjing dia baru sedar laki hilang..huk2

Dieya said...

kesian la pulok...anjing lagi penting hhuahuahua

Nens Collection said...

haha..ni kalo jumpe pasti pelok anjing die dulu ni

cik aisha said...

@ Dieya
tu le pasal..lawak tol..hihi

cik aisha said...

@Nens Collection
mungkin jugak tu...hhehee

tamlegend said...

wife nya ada penyakit mental kot ni...

cik aisha said...

@tamlegend
boleh pakai teori incik tam 2...huhuu

Luqeem™ said...

hahaha..nice

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...