Suami yang hilang

repost entry
A lady went to the police station to file a report for her missing Husband:

Lady: I lost my Husband.

Inspector: What is his height?

Lady: I never noticed.

Inspector: Slim or healthy?

Lady: Not slim can be healthy.

Inspector: Colour of eyes?

Lady: Never noticed.

Inspector: Colour of hair?

Lady: Changes according to season.

Inspector: What was he wearing?

Lady: Suit/casuals, I don’t remember exactly.

Inspector: Was somebody with him?

Lady: Yes my Labrador dog, Calvin, tied with a golden chain, height 30 inches, healthy, blue eyes, blackish brown hair, his left foot thumb nail is slightly broken, he never barks, wearing a golden belt studded with blue balls, he likes non veg food, we eat together, we jog together…. And the lady started crying…..

Inspector: Let’s search for the dog first!

Wakakaka.... :)

**credit to funny forum

Comments

Khairil said…
haha..hampeh punya bini..laki sendiri tak ingat...
Syuxer said…
sadis betul punye wife T_T..anjing dia ingat,tapi suami plak dia x ingat..isk isk
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,jumpe pon,..hahaha,..adeii,..sedih tol cri kotak komen,.cm chipsmore,.hik3,.


xtau dh nk komen ape,ilangg ayt td,.wuwuu
nampaknye dia lbih kenal anjing dia dari suami dia.. hehehe
Mohd Izzar said…
hahaha...isteri dia lbh knl anjing dia daari suami dia..adei
Arpiiz said…
haha, rupanya anjing tu lebih diberi perhatian..^^
cik aisha said…
@Khairil
huhuu xsmpt berkenalan kot...
cik aisha said…
@Syuxer
dia bela anjing tu lama dari kenal hubby dia la kot...kui3
cik aisha said…
@ **::CIKNUURUL::**
CN...tu pasal la komen box pnya setting asyik terubah je...waaa saba aje la
ASaDa RyutaRo said…
sabor je lah ngan bini si hilang tu. nasib baiklah sedar lagi laki dia hilang.

entah2 sedar suami hilang sebab anjing tu hilang bersama. kakakaka..
cik aisha said…
@Niena Pengembara Ilahi
gitu gayanye nmpknye macam tu la.hik2
cik aisha said…
@Mohd Izzar
ha ah cam2 la gayanye...kui3
cik aisha said…
@Arpiiz
kesian laki dia erk...hik2
cik aisha said…
@ASaDa RyutaRo
tu la ntah2 cari anjing dia baru sedar laki hilang..huk2
Dieya said…
kesian la pulok...anjing lagi penting hhuahuahua
Nens Collection said…
haha..ni kalo jumpe pasti pelok anjing die dulu ni
cik aisha said…
@ Dieya
tu le pasal..lawak tol..hihi
cik aisha said…
@Nens Collection
mungkin jugak tu...hhehee
tamlegend said…
wife nya ada penyakit mental kot ni...
cik aisha said…
@tamlegend
boleh pakai teori incik tam 2...huhuu

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing