Selamat tido

Assalamualaikum....

Rasa macam lama je tak jenguk blog. Dah berhabuk dah pun. Bukan tak nak jenguk tapi kes sakit hati dengan tenet yang slow. Mana taknye 5-10 minit pertama oke je pastu terus tak stable2 dah line. Mana aku tak geram. Nak kata dah over limit, belom lagi. Bil pun dah bayar awal2. Oke le pulak time camgini, sungguh hampagas, ini waktu tido.

Ni pun tido lambat sebab tak boleh tido. Tengah alergik tergaru sana, tergaru sini. Rasanya tak salah makan apapun tapi dok tergaru sana sini. Kalau beruk2 tengok sti dia pun heran apasal manusia ni tergaru2. Haha

Muka merenyam2... wah memang terseksa. Mata dah berair tapi bukan sebab menangis, kesan tenyeh secara keterlaluan. Hambik kau kan dah ala2 menangis.

Kena paksa diri untuk tido sebab dah lewat, esok mau tak bangun pulak. Internet semoga kamu stabil ye esok dan hari2 mendatang. Terima kasih daun keladi pada yang sudi singgah, kalau rajin singgah la lagi. Minta maaf kalau tak sempat balas kunjungan  anda.

Comments

cucu umie said…
alamak sis ad allergic ker?? aishh cept2 lh makan ubt yer..dh boleh tido blom?? hehe
Nens Collection said…
susah nk dptkan tenet yg betol2 konsisten kan..huhu
dwaty said…
ni mesti makan seafood ni... tu yang tergaru sana sini....
damha said…
celamat tido ye....he3333..
moga2 esok tenet akan laju...

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing