Assalamualaikum...

Ni picture semalam.... sekitar  Floria ngan Hari Koperasi.

Floria
Untung weh sape yang letak vending machine air macam kat dalam picture bawah ni. Setin RM2.00, mineral water RM1.50. Lebih mahal daripada harga biasa tu, tapi sebab cuaca panas, berpusu2 orang beli air kat vending machine ni. Orang tu termasuk akulah.

Floria
Sempat sembang ngan pak cik yang berniaga kat situ. Menurut dia sewa tapak untuk berniaga selama seminggu tu RM3000 naik sekali ganda daripada zaman pemerintahan Pak Lah. Kenapa sebut nama PM ni? Aku no komen, malas nak politikkan benda macam ni. Ye la tu kos dah naek sampai sekali ganda kan. Lagipun International punya eventkan. Hoho

Floria

Dah petang lepas solat Zohor sempat singgah jap kat Pemeran Hari Koperasi pulak. Tengoklah aksi Naruto, cicak man yang sempat disnap. Upin dan Ipin pun ada tapi bateri kamera  dah kong time tu. Kui2...

Hari Koperasi
Sape yang nak pegi Floria tu, sampai minggu depan pun ada lagi. Banyak pokok2 dan bunga2 yang dijual. Boley cuci mata. Dan kalau nak bergambar memang sesuai sebab banyak bunga2 cantik dan landskap yang cantik sesuai untuk bergambar...

Hari koperasi ari ni last rasanye. So ada masa lagi sape nak terjah tu. Banyak pameran dan gift daripada pihak-pihak yang terlibat. Sape yang nak berbekam lintah boleh try sebab ada gerai dia. Geli lak aku tengok, tak dan nak snap picture. Huhuu.

Pesanan penaja thanks kepada Hanys yang tegur kotak komen takde. Erm baru nak memfreekan diri menjejak sahabat2 yang meninggalkan jejak. 

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative