Assalamualaikum....

Internet oh internet...time aku free ni kau pulak wat ragam. Nak blogwalking dengan aman damai pun tak boleh. Satu blog tu mau take time sampai aku bosan. Sejam tu boleh kira dengan jari tangan n kaki berapa je blog yang aku dapat jengah. Tu pun asyik suh kill page. Grrr better aku kill kau internet.

Nak guna berukban apa ye yang laju. Digi coverage kat rumah memang tak oke. Maxis tak sure le pulak. Yang lain2 lagi la tak taw.

Kalau amek fix line susah sebab aku ni mobile. Kejap kat sini kejap kat situ kejap kat sinun. Internet kat malaysia ni memang agak mengecewakan la. Sob3...;(

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative