Oh Internet

Assalamualaikum....

Internet oh internet...time aku free ni kau pulak wat ragam. Nak blogwalking dengan aman damai pun tak boleh. Satu blog tu mau take time sampai aku bosan. Sejam tu boleh kira dengan jari tangan n kaki berapa je blog yang aku dapat jengah. Tu pun asyik suh kill page. Grrr better aku kill kau internet.

Nak guna berukban apa ye yang laju. Digi coverage kat rumah memang tak oke. Maxis tak sure le pulak. Yang lain2 lagi la tak taw.

Kalau amek fix line susah sebab aku ni mobile. Kejap kat sini kejap kat situ kejap kat sinun. Internet kat malaysia ni memang agak mengecewakan la. Sob3...;(

Comments

Nens Collection said…
kalu streamix djadikan broadband..rs2 laju x..heeee
Freaky said…
amik la celcom broadband :D
Dieya said…
sha, thanks bgtaw..aku tgj serabut sgt ni..dah wat mcm2 utk malware tu..tp kena tggu 2 hari utk taw ok ke x..ke aku yg xphm nk remove malware aku xtw la..tolong2..pe2 info send kat rodiah.amir@gmail.com..kesian aku ni
akoo pae said…
huhu sabo je la ekk..


=)
Mohd Izzar said…
yup..agak mengecewakn..huhu.. da la slow..tp, mahal lak tu
liennasts said…
broadband apa yg laju? Ntah la.. saya pernah guna maxis, celcom dan digi. Between celcom dan maxis, rasanya maxis lagi ok. Tapi, better amik fix line la. Sebab broadband ni, walau laju cam ne pon, mmg selalu ada masalah kejap lambat, kejap slow.
Saya pun skrg dah bertukar ke fix line.. erm.. kalau ada line, why not cuba P1 lak.
cik aisha said…
@Nens Collection
laju kot(versi xberapa nk yakin)...hehee
cik aisha said…
@Freaky
mmg guna celcom...tp kejap oke,kejap ko...:(
cik aisha said…
@Dieya
da oke da blog ko...da usha berkali2 xde detek pape dah...:)slh satu blog yg ko follow yg ada malware, ko lak link kt bloglist sume 2, 2 pasal ko didetek sekali...:)
cik aisha said…
@akoo pae
kdg2 hilang kesabaran...frust xdpt jln2 kt blog org..:(
cik aisha said…
@Mohd Izzar
betol2....da la xde plhn...
cik aisha said…
@liennasts
saya gna celcom je sbb blk kg pn still spt walaupun gprs je.tp mmg sadis la lambat gila2.digi ada org ckp stable line dia.maxis kwn sy guna,lagi ko katanye...ntah la...
nak try fix line gak tp nti mobile xley angkut sekali..:(
cik aisha said…
@Onitsuka_hana
memang saba je...;p
Arpiiz said…
gunakan instanet..hehe
Bui Junaidi said…
bui guna maxis dan celcom..dua,dua ok..*_*

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing