Assalamualaikum...

Betul ke tak apa aku faham ni? Untuk follow blog memang ada tiga cara yang biasa digunakan kan. Follow kat navbar yang atas sekali, follow kat gadget untuk follower dan follow kat dashboard (add). Yang aku selalu guna ialah gadget follower tu la. Apa beza ketiga2 cara ni aku tak tahu, sape yang taw silalah explainkan. Apa yang aku faham semua boleh guna untuk follow blog lain.

navbar
gadget untuk follower (google connect)
dashboard (reader)
Tapi semenjak dua menjak ni, gadget untuk follower tu selalu segan-segan je nak muncul, so aku ambil jalan mudah follow je menerusi navbar (bagi yang ada function ni la), yang tak ada navbar aku pegi kat dashboard dan add secara manual la.

Tapi  bila nak add kat dashboard tu, keluar benda alah ni:

Erm hari ni pulak baru terperasan blog yang aku follow menerusi navbar tu takde pun dalam list follower kat gadget follower. Mana yang follow aku balik tu dan ada jejak, ari ni baru aku follow menerusi gadget tu.

So selama ni aku kira macam menipu la tinggal jejak kat shoutmix/chatbox bagitaw da follow tapi sebenarnya tak de pun dalam list follower. Ya Allah rasa bersalahnya. Mesti ada yang marah ngan aku ni.

Kepada yang berkenaan saya minta maaf ye, salah saya tak pastikan betul-betul dah follow.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative