Kisah lori sampah kaler pink

Assalamualaikum semua...

Tadi tengok lori alam flora lalu mengangkut sampah sarap kat kawasan sekitar pekan ni. Bau dia toksah citer la...memang 'harum semerbak'. Kalah  perfume korang yang mahal tu.

Sebenarnya tengok lori sampah alam flora tu tetiba teringat lori sampah kaler pink masa kat highway on da way balik dari kampung dulu.
sempat la snap picture lori tu sebelum dia berdesup hilang dari pandangan
Yang tak boleh blah lori sampah tu kaler pink. Bukan fully pink tapi ada la pink kat belakang lori tu. Kompeni apa la ada lori sampah kaler pink agaknya. Yang pasti bukan alam floral punya.
akhirnya berpecah....haha bye2...
Bertambah-tambah tak boleh blah driver dia bawak laju nak mampos... Aku rasa mencecah 140 k/m ataupun lebih. Gile ke apa, habis semua kenderaan dia nak potong, memotong dari sebelah kiri lak tu. Kat mana agaknya dia blaja lulus undang-undang mencilok2 kejap dok lorong kiri, mencilok tengah, pastu kanan. Sat g kiri balik. Tak reti bagi signal pulak tu.

Dan bertambah-tambah menambah tak boleh blah, ada ke patut driver dia jelir lidah kat aku. Hampeh je sempat lagi tu. Kot ye pun bangga dapat potong dari kiri keta yang aku naiki berkelajuan 110 k/m, tak payah la sampai nak jelir lidah. Buruk bebenor haih.

Bila teringat balik rasa macam lawak le pulak. Apa ke halnye dok jelir lidah kat aku. Rugi la tak dapat snap picture time dia tengah jelir tu. Huahaha.

Comments

Miss Sunshine said…
Ek eleh.. boleh pulak nak jelir lidah kat orang... ape kes lah driver tu kan..
tamlegend said…
lori sampah, lori ikan, lori oit2...mmg bahana.sanggup parking tepi jalan dlu bagi laluan kat diaorg...
Ticer Wann said…
masa nak amik lesen tu kompom la berhati-hati...kalau tak nanti tak dapat lesen...

ni la orang yang tak pikir pengguna lain :/
hehe.. lori smpah jambu....
haha.. leh lak dia jelir lidah,kalo dpt snap heboh kt blog ni
cik aisha said…
@Miss Sunshine
2 le pasal...mcm bdak2 kecik lak dah maen jelir2..huhuu
cik aisha said…
@nawal addina
yup...pink...hik2...:p
cik aisha said…
@tamlegend
pnya le nk bagi laluan...ye dak..hehee..:)
cik aisha said…
@Ticer Wann
ye la kita lak kena berhati2 ngan dia...xptt2.
cik aisha said…
@niena shopping2u
haha...kalau dapat snap mmg glemer la dia sekejap...kui2
ZORA said…
huh wane pink....lucu gle......:)
qamarguyz said…
salam ziarah..
hahaAa..
macam-macam laa feel si driver nie..memang lawak
wow,pink,..kontra dgn baunye tu,.hik3,.
Abang Stalker said…
haha..dia bangga sbb bwk lori smpai kaler pink.owh,myb itu lori sampah betina.hahaha ;D
cik aisha said…
@ZORA
pink.mmg lucu..;p
cik aisha said…
@qamarguyz
dia bosan kot drive...wat perangai le..;p
cik aisha said…
@ **::CIKNUURUL::**
haha sgt2 kontra...;p
cik aisha said…
@ Abang Stalker
bangga ek camtu..huhuu..
eh sejak bile lori sampah ada jantina ni...hak2

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing