Assalamualaikum semua...

Tadi tengok lori alam flora lalu mengangkut sampah sarap kat kawasan sekitar pekan ni. Bau dia toksah citer la...memang 'harum semerbak'. Kalah  perfume korang yang mahal tu.

Sebenarnya tengok lori sampah alam flora tu tetiba teringat lori sampah kaler pink masa kat highway on da way balik dari kampung dulu.
sempat la snap picture lori tu sebelum dia berdesup hilang dari pandangan
Yang tak boleh blah lori sampah tu kaler pink. Bukan fully pink tapi ada la pink kat belakang lori tu. Kompeni apa la ada lori sampah kaler pink agaknya. Yang pasti bukan alam floral punya.
akhirnya berpecah....haha bye2...
Bertambah-tambah tak boleh blah driver dia bawak laju nak mampos... Aku rasa mencecah 140 k/m ataupun lebih. Gile ke apa, habis semua kenderaan dia nak potong, memotong dari sebelah kiri lak tu. Kat mana agaknya dia blaja lulus undang-undang mencilok2 kejap dok lorong kiri, mencilok tengah, pastu kanan. Sat g kiri balik. Tak reti bagi signal pulak tu.

Dan bertambah-tambah menambah tak boleh blah, ada ke patut driver dia jelir lidah kat aku. Hampeh je sempat lagi tu. Kot ye pun bangga dapat potong dari kiri keta yang aku naiki berkelajuan 110 k/m, tak payah la sampai nak jelir lidah. Buruk bebenor haih.

Bila teringat balik rasa macam lawak le pulak. Apa ke halnye dok jelir lidah kat aku. Rugi la tak dapat snap picture time dia tengah jelir tu. Huahaha.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative