Kampung Girl...It's me


Memang aku kampung girl, tak reti bersosial macam orang lain. Aku punya cara hidup aku sendiri, aku punya harga diri yang perlu dijaga.

Memang aku kampung girl, kadang-kadang agak kolot. Semua benda baru takut nak cuba. Semua aku buat macam sentiasa berwaspada. Tapi aku bukan pengecut.

Memang aku kampung girl, ganas semacam tak macam gadis-gadis yang lain. Semua benda aku nak buat sendiri kalau boleh. Kenapa nak sakit hati?

Memang aku kampung girl, pakai comel dan kemas macam mana pun aku tetap nampak serabut. Tapi aku bukan seorang yang pengotor.

Memang aku kampung girl, nampak macam tak tahu apa tapi aku tak buta IT, tengok ada blog sendiri lagi... So wat?

**Kredit buat 'teman terbaik' yang menaip entry pendek ni. Time kasih, I publishkan je.. Huhuuu njoy..

Comments

Mohd Izzar said…
aku pun asal kmpung jgk..
tapi, bukan girl la..hahah^^
echaRierie said…
memang aku kg girl yg byk ckp tapi aku bukan pengampu..cewahhh..
hehe :D
love this entri.. :D
kjaharun said…
saya pun budak kampung juge... :)
cik aisha said…
@Mohd Izzar
hahah....kalau izzar jd kg girl mau terkezut semua....salah jantina daa..;p
cik aisha said…
@echaRierie
wah....point tu menambah entry...hehee.tnks echa...;)
cik aisha said…
@kjaharun
same la kite...;p
tamlegend said…
aku juga kampung boy...kecik2 main guli, gasing, galah panjang, konda kondi...kompem kalo tanya permainan2 ni kat dak2 bandar diaorang nganga jer...tnya PS2, Xbox diaorg tau la..hehe
cik aisha said…
@tamlegend
pergh best gile men sume 2...ye la dak2 skang membesar ngan teknologi...da xsama cam dolu2...huhuu
Totie@Tomy said…
dulu lagi best dari sekarang..harap benda yang dulu dapat dikenal generasi sekarang..sbb tak ada yang dulu yang baru tak akan ada kat dunia ni..hargailah yang dulu..

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing