Memang aku kampung girl, tak reti bersosial macam orang lain. Aku punya cara hidup aku sendiri, aku punya harga diri yang perlu dijaga.

Memang aku kampung girl, kadang-kadang agak kolot. Semua benda baru takut nak cuba. Semua aku buat macam sentiasa berwaspada. Tapi aku bukan pengecut.

Memang aku kampung girl, ganas semacam tak macam gadis-gadis yang lain. Semua benda aku nak buat sendiri kalau boleh. Kenapa nak sakit hati?

Memang aku kampung girl, pakai comel dan kemas macam mana pun aku tetap nampak serabut. Tapi aku bukan seorang yang pengotor.

Memang aku kampung girl, nampak macam tak tahu apa tapi aku tak buta IT, tengok ada blog sendiri lagi... So wat?

**Kredit buat 'teman terbaik' yang menaip entry pendek ni. Time kasih, I publishkan je.. Huhuuu njoy..

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative