Follower hilang lagi


Assalamualaikum semua...


Baru ingat nak membalas kunjungan rakan-rakan yang singgah dan memfollow kembali sesiapa yang meninggalkan jejak. Tapi button followernye nggak muncul.

Banyak cara nak follow tapi aku lebih suka tekan button follow yang ada list follower tu. Rasa cam tak best je follow guna cara lain kecuali blog tu memang tak tunjuk follower dia le.

Semalam ngantuk tahap gaban so sudahnye tertido depan lappy, ari ni nak sambung membalas kunjungan la konon2, spoil pulak follower tak nampak batang idung pun.

Tahun ni dah banyak kali blogspot wat hal. Reading list tetiba takde la, entry hilang la, komen hilang la, follow button takde la. Mungkin dia tengah maintenancekan apa yang patut kot, maklumlah pengguna blogspot ni bukan makin berkurang tapi makin bertambah.

Takpelah cari mood nak karang entry yang tertangguh dulu la, pastu da okey baru merayau-rayau kat blog. Papepun hepy blogging.

Comments

Nens Collection said…
sy punyer button pon xde..tp bile sy appear blog sy ade jekk..ntah ler x reti
Syuxer said…
bookmarkkan ia dulu pahtu follow balik bila dah ok..:)
Abang Stalker said…
ada le tu pedajal kt kita..da follow unfollo plk.sekel lelaju klu tahu ok. :)
cik aisha said…
@Nens Collection
time dia wat hal mmg xnmpk le follower kat blog,tp still ade sbnarnye...da ok da pun..;p
cik aisha said…
@Syuxer
itulah yg terpaksa dilakukan bila keadaan mcm tu.bookmark dulu..thanks...;p
cik aisha said…
@Abang Stalker
sabar abg stalker, baca abeh dulu....;p

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing