Assalamualaikum semua...


Baru ingat nak membalas kunjungan rakan-rakan yang singgah dan memfollow kembali sesiapa yang meninggalkan jejak. Tapi button followernye nggak muncul.

Banyak cara nak follow tapi aku lebih suka tekan button follow yang ada list follower tu. Rasa cam tak best je follow guna cara lain kecuali blog tu memang tak tunjuk follower dia le.

Semalam ngantuk tahap gaban so sudahnye tertido depan lappy, ari ni nak sambung membalas kunjungan la konon2, spoil pulak follower tak nampak batang idung pun.

Tahun ni dah banyak kali blogspot wat hal. Reading list tetiba takde la, entry hilang la, komen hilang la, follow button takde la. Mungkin dia tengah maintenancekan apa yang patut kot, maklumlah pengguna blogspot ni bukan makin berkurang tapi makin bertambah.

Takpelah cari mood nak karang entry yang tertangguh dulu la, pastu da okey baru merayau-rayau kat blog. Papepun hepy blogging.

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative