Entry tersave separuh

Assalamualaikum semua...

Wah sangat seronok, tengah menaip entry pukul sebelas lebih pagi tadi tetiba auto save entry error. Buat dek je terus taip sebab ingat intenet problem je. Dah abeh taip cek intenet okey je. Tekan save now, tetap error. Pastu selamba je refresh balik, hambik kau Bad Requests. Hoho blogger.com yang bermasalah rupanye.


@@@@@


@@@@@



Maka entry tersebut separuh je tersave. Malas le pulak nak menaip buat kali kedua, so biakan je sehingga mood rajin kembali.

Banyak entry yang tertangguh kat dalam draft, tu la taip separuh jalan je. Apa nak jadilah tuan punya blog ni. Adeh....
meow2.....gudnite...

Comments

~~Ticer Wann~~ said…
sama la kita... puas merefresh tadi... :) blogger ni apa lagi yang dia nak buat ehh....
Syuxer said…
biasalah blogspot tngah demam heheh..:)
Miss Sunshine said…
samelah kita... geram je tau...
punyalah semangat nak update entri...
tetiba jadi camtu...
inagtakan kite sorang je jadi cmtu...
sebab bile tanya org lain.. ok je.. huhu.. alhamdulillah dah ok kan.. ^_^
Liza Razak said…
saya pon selalu ade prob mcm ni..tension betul kalau jadi.terus hilang mood..kan?
Nens Collection said…
separuh2 pon separuh la..janji post n3..hik hik hik
blogspot asek buat hal je..isk2
Siti Suriani said…
haha.. siti pun byk giler save dalam draft. last2 bersawang2 dah draft tu. :)

http://misssabrinaa.blogspot.com/2011/07/facebook-baik-ke-tak-baik.html
cik aisha said…
@~~Ticer Wann~~
xtaw la ticer....ada je masalah dia,kerap lak tu skang ni...
cik aisha said…
@Syuxer
sib baek kejap aje demamnye...:)
cik aisha said…
@Miss Sunshine
maknanye tak sume la yg hadapi masalah ni.saya ingatkan sume kena, 2 pasal rileks je...haha..:)
cik aisha said…
@Liza Razak
memang mood nak menaip terus berlari2 bersama idea...;(
cik aisha said…
@Nens Collection
separuh tu sudahnye peram dlm draft je...haha
cik aisha said…
@ アヌム ちゃん
yup...menjadi2 lak tu...huhuu
cik aisha said…
@ Siti Suriani
huhuuu..sama la kita.xterbersih sawang2 tersebut...;p
nawal addina said…
blog terok skg !! grr ..
cik golek...... said…
hehe..tak suka bila jadi cm uh..=.=
Mohd Izzar said…
nasib aku takda jugak masalah cmtu..hehe
cik aisha said…
@nawal addina
2 la ada je probnye..:(
cik aisha said…
@cik golek......
mmg xsuka...:(
cik aisha said…
@ Mohd Izzar
slmt le kamu izzar..huhuu

Popular posts from this blog

Cara Delete Akaun Facebook

Cara Deactivate Facebook

Peribahasa: Saudara Anjing