Assalamualaikum semua...

Wah sangat seronok, tengah menaip entry pukul sebelas lebih pagi tadi tetiba auto save entry error. Buat dek je terus taip sebab ingat intenet problem je. Dah abeh taip cek intenet okey je. Tekan save now, tetap error. Pastu selamba je refresh balik, hambik kau Bad Requests. Hoho blogger.com yang bermasalah rupanye.


@@@@@


@@@@@



Maka entry tersebut separuh je tersave. Malas le pulak nak menaip buat kali kedua, so biakan je sehingga mood rajin kembali.

Banyak entry yang tertangguh kat dalam draft, tu la taip separuh jalan je. Apa nak jadilah tuan punya blog ni. Adeh....
meow2.....gudnite...

Related Post :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics Alternative